Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 12:45

Στον Άρι για τη ρυπανση του ποταμού ο Αλέξης Χαρίτσης

ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 
Τον ποταμό Άρι, που έχει υποστεί ρύπανση από διάθεση αποβλήτων,  επισκέφθηκε το Σάββατο το βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης. Επίσης επισκέφθηκε τη δήμαρχο Οιχαλίας, Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, με την οποία συζήτησαν για έργα του Δήμου που εντάχθηκαν σε χρηματοδοτικά προγράμματα την προηγούμενη περίοδο που υπηρετούσε σε κυβερνητικές θέσεις, ενώ μετέβη και στον τόπο καταγωγής του, το Διαβολίτσι, όπου παρακολούθησε ποδοσφαιρικό αγώνα της τοπικής ομάδας…

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου του βουλευτή κ. Χαρίτση, “επίσκεψη στον ποταμό Άρι πραγματοποίησε το Σάββατο, 16 Νοέμβρη, ο βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης, όπου διαπίστωσε τις καταστροφές που έχουν πραγματοποιηθεί λόγω της πρόσφατης μόλυνσης από ελαιοτριβεία της περιοχής. Ο κος Χαρίτσης ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Μικρομάνης για την κατάσταση και δεσμεύθηκε να επικοινωνήσει άμεσα με τα αρμόδια Υπουργεία, για να  δρομολογηθεί λύση στο πρόβλημα το συντομότερο δυνατόν και να αποτραπούν παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον.

Κατά την επιστροφή του επισκέφθηκε την πλατεία της Μικρομάνης, όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.

Τέλος, συναντήθηκε με τη Δήμαρχο Οιχαλίας, κα Γεωργακοπούλου, με την οποία συζήτησαν για τα έργα που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και το πρόγραμμα "Φιλόδημος" κατά την Υπουργία του κου Χαρίτση στα Υπουργεία Οικονομίας και Εσωτερικών, αλλά και για τα προβλήματα της περιοχής. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν για αμοιβαία συνεργασία στο μέλλον.

Το απόγευμα ο Αλ. Χαρίτσης παρακολούθησε τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Α.Ο. Διαβολιτσίου”.