Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 17:36

Ακυρώνονται όλες οι λαϊκές αγορές στους Δήμους Μεσσήνης και Τριφυλίας, όπως και το παζάρι στο Κοπανάκι

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ 
Σταματά προσωρινά, λόγω κορονοϊού φυσικά, η λειτουργία των λαϊκών αγορών στους Δήμους Μεσσήνης και Τριφυλίας, όπως αποφάσισαν οι δήμαρχοι, Γιώργος Αθανασόπουλος και Γιώργος Λεβεντάκης αντίστοιχα. Επίσης σταματά και το ιστορικό παζάρι του Κοπανακίου στο Δήμο Τριφυλίας, που γίνεται κάθε Κυριακή…

Σχετικά με τις λαϊκές στο Δήμο Τριφυλίας, στην απόφαση του δημάρχου, Γιώργου Λεβεντάκη, σημειώνετια ότι “ανακοινώνουμε ότι το προσεχές τριήμερο, 13/3/2020, 14/3/2020 και 15/3/2020 αναστέλλεται η διενέργεια όλων των υπαίθριων λαϊκών αγορών της Τριφυλίας και του κυριακάτικου παζαριού Κοπανακίου. Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση”.

Σε ό,τι αφορά τις λαϊκές αγορές του Δήμου Μεσσήνης στη σχετική απόφαση του δημάρχου, Γιώργου Αθανασόπουλου, σημειώνεται ότι για την ανάγκη “περιορισμού της διάδοσής του κορονοϊού αποφασίζεται η “προσωρινή αναστολή όλων των υπαίθριων λαϊκών αγορών που πραγματοποιούνται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Μεσσήνης μέχρι τις 28 Μαρτίου τρέχοντος έτους. Η απόφαση αυτή ελήφθη για λόγους προάσπισης της δημόσιας υγείας που εγκυμονεί η εμφάνιση ή και η διάδοση του κορωνοϊού και μετά το πέρας την προαναφερόμενης ημερομηνίας, θα γίνει επανεκτίμηση”.