Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012 03:20

Στους Γαργαλιάνους το βράδυ ο Γιάννης Μηλιός του ΣΥΡΙΖΑ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗ 
ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Ο Γιάννης Μηλιός, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητής Οικονομικών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, θα μιλήσει το βράδυ στους Γαργαλιάνους.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Μηλιός θα παρουσιάσει την πολιτική πρόταση του κόμματος για τη διέξοδο από την πολιτική κρίση και την προοπτική ανασυγκρότησης και ανάπτυξης.
Η ομιλία θα γίνει στη Βιβλιοθήκη των Γαργαλιάνων και θα ξεκινήσει στις 8.00.
Τη Δευτέρα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει λαϊκή συνέλευση στην έδρα του Δήμου Τριφυλίας, την Κυπαρισσία. Θα γίνει στο Δημαρχείο, στις 8.00 το βράδυ, με ομιλητή τον βουλευτή Θανάση Πετράκο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «καλούμε όλους τους φίλους, τα μέλη και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να συμμετάσχουν, ώστε με τις απόψεις, θέσεις και προβληματισμούς τους να συμβάλουν στην αμφίδρομη σχέση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. με την κοινωνία ενόψει της εκλαΐκευσης του επικαιροποιημένου προγράμματος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. και της εναλλακτικής πρότασης διεξόδου για το μέλλον της χώρας μας. Ήρθε η ώρα να κάνουμε τον δικό μας αγώνα για να επανέλθει η ελπίδα στην κοινωνία και τα οράματα στη νεολαία μας. Είναι η ώρα να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια κυβέρνηση αξιόπιστη στο λαό που την εκλέγει για να κυβερνήσει και όχι για να υλοποιεί τις επιταγές των δανειστών».