Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012 00:55

Συνεχίζει κόντρα στην κρίση ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Νέα διοίκηση στον βραβευμένο από την Ακαδημία Αθηνών Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών, ο οποίος καλείται να συνεχίσει το σημαντικό του έργο μέσα στο εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η βαθιά κρίση.

Πρόεδρος εξελέγη η Παρασκευή Παντελάκη, αντιπρόεδρος ο Χαράλαμπος Παγάνης, γραμματέας ο Παναγιώτης Λαλούσης, ειδική γραμματέας η Μπέτυ Κορωναίου, ταμίας η Μπέτυ Κατσούλη και μέλη οι Βασίλειος Λύκος, Ανδρέας Μητρόπουλος, Γιώργος Γεωργόπουλος, Δημήτριος Πούλος, Τζίμα Πανταζοπούλου και Φώτης Γριβάκης.
Έφοροι Φιλαρμονικής ορίστηκαν οι Χαράλαμπος Παγάνης, Βασίλειος Λύκος, Φώτης Γριβάκης και Παναγιώτης Λαλούσης. Έφοροι Χορευτικού οι Μπέτυ Κορωναίου, Τζίμα Πανταζοπούλου και Γιώργος Γεωργακόπουλος. Έφοροι Πάρκου οι Βασίλειος Λύκος, Ανδρέας Μητρόπουλος και Δημήτριος Πούλος. Έφοροι Πολιτιστικών Εκδηλώσεων οι Παρασκευή Παντελάκη, Γιώργος Γεωργόπουλος και Ανδρέας Μητρόπουλος.
Όπως τόνισε η πρόεδρος, Παρασκευή Παντελάκη, «παρά τις τεράστιες οικονομικές ανάγκες που απορρέουν από τη λειτουργία όλων των δραστηριοτήτων του Συλλόγου, το όραμα των ιδρυτών μας μέχρι σήμερα, για πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας, υλοποιείται σε όλες μας τις δράσεις. Η Φιλαρμονική μας και το Σχολείο Μουσικής έχουν τα περισσότερα μέλη των τελευταίων 20 χρόνων και το μουσικό τους επίπεδο είναι υψηλότερο από ποτέ. Στο Χορευτικό μας Τμήμα έχουμε εβδομήντα νέες εγγραφές. Πράγμα που σημαίνει ότι ο κόσμος επιβραβεύει την ποιότητα της δουλειάς που παράγουμε και μας εμπιστεύεται. Το Πάρκο μας είναι καθαρό και περιποιημένο και αποτελεί ένα χώρο χαλάρωσης για αρκετούς συμπολίτες μας. Οι θρησκευτικές τελετές της εκκλησίας μας έχουν αναβαθμιστεί. Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήσαμε την τελευταία διετία ήταν αρκετές, ποιοτικές και αντιπροσωπευτικές των δράσεων και του πολιτιστικού στίγματος που θέλουμε να δώσουμε. Στο επίπεδο της οργάνωσης του Συλλόγου και της λειτουργίας  των δραστηριοτήτων μας δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Το μέγα θέμα που καλούμαστε να διαχειριστούμε είναι το οικονομικό αφού οι σταθεροί πόροι είναι ελάχιστοι και η κρίση δεν φαίνεται ότι θα ξεπεραστεί γρήγορα. Πιστεύουμε όμως ότι αν συνεχίσουμε με τη συνέπεια που λειτουργήσαμε μέχρι σήμερα, οι συμπολίτες μας θα συνεχίσουν να στηρίζουν το Σύλλογο Φιλοπροόδων».