Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 17:02

Αναπλήρωση του Νησιώτικου πανηγυριού με εξαήμερο προσφορών από τα καταστήματα της Μεσσήνης

ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 
Εξαήμερο μεγάλων προσφορών ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης για την ερχόμενη εβδομάδα, 21 ως 26 Σεπτέμβρη, διάστημα κατά το οποίο θα βρίσκεται στην πόλη η εικόνα από τη Μονή Βουλκάνου, η οποία προσελκύει πιστούς που επισκέπτονται την πόλη από όλη την Πελοπόννησο…

Λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος το ιστορικό και φημισμένο μεγάλο Νησιώτικο πανηγύρι, κάτι που θα αποτελέσει μεγάλο οικονομικό πλήγμα για την περιοχή. Προκειμένου λοιπόν να περιοριστούν όσο γίνεται οι απώλειες, ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης διοργανώνει το εξαήμερο μεγάλων εκπτώσεων, με σύνθημα “Πάμε Μεσσήνη”. Όλη την ερχόμενη εβδομάδα τα μαγαζιά της Μεσσήνης θα είναι ανοιχτά πρωί και απόγευμα.

Σημειώνεται, σε ό,τι αφορά την εικόνα από τη Μονή Βουλκάνου, επίσης λόγω του κορονοϊού η μεταφορά της στη Μεσσήνη θα γίνει με αυτοκίνητο και όχι με πομπή από πιστούς που κατεβαίνουν πεζοί από το μοναστήρι. 

Η υποδοχή της εικόνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το πρωί και μάλιστα όχι στην Αγία Παρασκευή αλλά στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, όπου ενθρονίζεται για προσκύνηση.