Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 15:22

Προώθηση έργων στο Δήμο Οιχαλίας

Την προώθηση έργων, κάποιων σημαντικών, αποφάσισε κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Οιχαλίας, η οποίας επίσης ενέκρινε και τυπικά κατεπείγουσες αποφάσεις της δημάρχου, Παναγιώτας Γεωργακοπούλου, για την κοπή και απομάκρυνση δέντρων που είχαν πέσει ή υπήρχε κίνδυνος να πέσουν, μετά τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα…

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το 2ο πρακτικό δημοπρασίας για την κατασκευή αγωγών ύδρευσης στο Διαβολίτσι, του Μίλα και τη Σκάλα, με προϋπολογισμό 443.648 ευρώ, όπως και για την κατασκευή καταθλιπτικού αγωγού από τον Άγιο Φλώρο μέχρι τη δεξαμενή του Μελιγαλά, με προϋπολογισμό 1.633.064 ευρώ. Σύντομα για τα έργα αυτά θα υπάρχει οριστικός ανάδοχος. 

Επίσης η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη διαδικασία για την ανάθεση του έργου της επισκευής και συντήρησης των WC στο γήπεδο 5Χ5 του Μελιγαλά. 

Ακόμη, εγκρίθηκε το 1ο πρακτικό της δημοπρασίας για την αποχέτευση ακαθάρτων στα Τσουκαλαίικα, με προϋπολογισμό 1.202.692 ευρώ. 

Τέλος, εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή οι όροι της προκήρυξης για την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού και κάδων, προϋπολογισμό 829.000 ευρών, ενώ ξεκινά η διαγωνιστική διαδικασία για την κατασκευή γηπέδου 5Χ5 και γηπέδου μπάσκετ στο Δεσύλλα.