Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 09:33

Αλληλεγγύη και στο Δήμο Πύλου-Νέστορος για τη στήριξη του αγώνα για τη μικρή Αναστασία

ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 
Έντονα έχει ευαισθητοποιήσει και την περιοχή του Δήμου Πύλου-Νέστορος, η σοβαρή περιπέτεια που αντιμετωπίζει με την υγεία της η μικρή Αναστασία, από την Καλαμάτα. Για το σκοπό αυτό ο Δήμος Πύλου-Νέστορος κινητοποιείται για να στηριχτεί η προσπάθεια συλλογής χρημάτων, ώστε η μικρή Αναστασία να μεταβεί για θεραπεία σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο του εξωτερικού, με συνολικό κόστος που υπολογίζεται στις 700.000 ευρώ…

Με εντολή του δημάρχου Πύλου-Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα, θα τοποθετηθούν κουμπαράδες σε όλα τα καταστήματα του Δήμου, αλλά και στα Σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, για όσους επιθυμούν να συνδράμουν στον ιερό αυτό σκοπό. Οι κουμπαράδες έχουν ήδη ετοιμαστεί από μαθητές των ΚΔΑΠ του Δήμου και αναμένεται να τοποθετηθούν, σε εύλογο χρονικό διάστημα, στα προαναφερόμενα μέρη.

Ο Δήμαρχος καλεί όλους τους συνδημότες, αλλά και οποιονδήποτε άλλον μπορεί να συμβάλλει στον αγώνα αυτό, να το πράξει με αγάπη. Να σημειωθεί, ότι η προσπάθεια του Δήμου πραγματοποιείται σε συνεννόηση με το Δικηγόρο της οικογένειας Αναστασία Λιόκουρα.