Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2020 09:35

Εργασίες αποκατάστασης στο δρόμο Χώρας-Μεταξάδας

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης του δρόμου Χώρας-Μεταξάδας, ο οποίος έπαθε ζημιές από προηγούμενη έντονη βροχόπτωση. Τις εργασίες επισκέφθηκε ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας, που τόνισε ότι ο Δήμος βρίσκεται σταθερά δίπλα στους δημότες με σκοπό να εξασφαλίσει ποιοτική καθημερινότητα. Επίσης ο δήμαρχος κ. Καρβέλας επισκέφθηκε το Λαογραφικό Μουσείο Γλυφάδας, όπου εκτελούνται εργασίες συντήρησης και στεγανοποίησης της στέγης…

Σε σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου Πύλου-Νέστορος επισημαίνονται τα εξής: “Επίσκεψη εργασίας στο έργο αποκατάστασης ζημιών τμήματος του δρόμου μεταξύ των Κοινοτήτων Χώρας και Μεταξάδας, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, παρουσία του Αντιδημάρχου Δημητρίου Γαϊτάνη και κλιμακίου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Δηλώνοντας ικανοποιημένος με την πορεία των εργασιών, ο Δήμαρχος ανέφερε: «Με μεθοδικότητα συνεχίζουμε τις εργασίες, για την αποκατάσταση καταστροφών του δρόμου, που προκλήθηκαν από έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου, στοχεύουμε στην ασφαλή προσβασιμότητα οχημάτων και πολιτών. Είμαστε διαρκώς δίπλα στο Δημότη, τηρώντας την υπόσχεση μας για μια ποιοτική καθημερινότητα. Θα ήθελα για μια ακόμη φορά να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στην Τεχνική Υπηρεσία για την επίβλεψη τόσο στο εν λόγω έργο, όσο και σε όλα αυτά που εκτελούνται την περίοδο αυτή στο Δήμο μας».

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το Λαογραφικό Μουσείο Γλυφάδας, όπου και επέβλεψε τις εργασίες συντήρησης και στεγανοποίησης της στέγης. Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γλυφάδας και δήλωσε, ότι υποστηρίζει εμπράκτως τον αγώνα τους, για τη διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, τονίζοντας ότι ένα τέτοιο έργο αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση”.