Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 13:48

Ο Καφαντάρης κατηγορεί τον δήμαρχο ότι δεν κάλυψε το κόστος για τεστ κορονοϊού στο οποίο υποβλήθηκαν υπάλληλοι

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟΣ 
Κατηγορεί τον δήμαρχο Πύλου-Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα, ο πρώην δήμαρχος και νυν γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Δημήτρης Καφαντάρης, ότι ο Δήμος δεν κάλυψε το κόστος για να κάνουν υπάλληλοι του Δήμου τεστ για τον κορονοϊό, μετά από την εύρεση συναδέλφου του θετικό στο νέο ιό…

Ο Δημήτρης Καφαντάρης σχολιάζει σχετικά στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Στην Δημοτική Ενότητα Νέστορος, η εξάπλωση του θανατηφόρου ιού, έπληξε και έναν δημοτικόυπάλληλο, που βρέθηκε θετικός, μετά το τεστ.

Ο Δήμαρχος, ως όφειλε, ζήτησε από όλους τους υπαλλήλους του κοινοτικού καταστήματος να κάνουν το επιβαλλόμενο υποχρεωτικό προληπτικό τεστ, για να διαπιστωθει αν είναι θετικοί ή όχι.

Μόνο που, άκουσον-άκουσον, να επωμιστούν να πληρώσουν από την τσέπη τους,οι υπάλληλοι το τεστ, ενώ θα μπορούσε να κανονίσει να γίνουν σήμερα  τα τεστ δωρεάν από δημόσιες μονάδες που πραγματοποιούν τους εργαστηριακούς ελέγχους ή να πληρωθούν από τον Δήμο.

Η ανάλγητη στάση και η ανευθυνότητα απέναντι στους εργαζόμενους και στο δύσκολο και πρωτόγνωρο αυτό γεγονός για τον τόπο μας,θα γραφεί με ανεξίτηλο μαύρο μελάνι. Έλεος, κύριε Δήμαρχε!”.