Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 19:16

Μοριακά τεστ στο προσωπικό του Δήμου Πύλου-Νέστορος

Μοριακά τεστ για τον κορονοϊό πραγματοποιήθηκαν και σήμερα σε προσωπικό του Δήμου Πύλου Νέστορος. Ο δήμαρχος, Παναγιώτης Καρβέλας, εκφράσει τις ευχαριστίες του προς το προσωπικό, τονίζοντας ότι δείχνει επιμέλεια και υπευθυνότητα…

Σχετικά από το Δήμο ανακοινώθηκε σήμερα το εξής: “Συνεχίζεται και σήμερα η διενέργεια του δωρεάν δειγματοληπτικού μοριακού ελέγχου των εργαζόμενων του Δήμου Πύλου-Νέστορος, για τον Covid-19.

Η διαδικασία πραγματοποιείται στο κεντρικό Δημαρχείο του Δήμου, στην Πύλο, από ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Εν συνεχεία, τα δείγματα αποστέλλονται στο Ινστιτούτο Παστέρ, των οποίων τα αποτελέσματα παραδίδονται μόνο στον εργαζόμενο, σε περίπτωση που κάποιος είναι θετικός, ενώ παράλληλα ενημερώνεται και η Δημοτική Αρχή, προκειμένου να προβεί στις αναγκαίες ενέργειες προστασίας του ανθρωπίνου δυναμικού του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας δήλωσε: «Ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους στις δομές του Δήμου μας, τόσο για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας για έλεγχο Κορονοϊού, όσο και για την επιμέλεια και υπευθυνότητα που επιδεικνύουν όλον αυτόν τον καιρό, τηρώντας τα μέτρα προστασίας έναντι της πανδημίας»”.