Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 12:49

Διακοπές νερού την Τετάρτη σε χωριά του Δήμου Μεσσήνης λόγω εργασιών στο αντλιοστάσιο των πηγών του Αγίου Παύλου

Διακοπές νερού την Τετάρτη σε χωριά του Δήμου Μεσσήνης λόγω εργασιών στο αντλιοστάσιο των πηγών του Αγίου Παύλου

Ότι θα διακοπεί η υδροδότηση στα χωριά του Δήμου Μεσσήνης ,τα οποία υδροδοτούνται από τις πηγές του Αγίου Παύλου, την Τετάρτη 25 Νοέμβρη, ειδοποιεί με ανακοίνωσή της η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μεσσήνης. Επίσης καλεί τους καταναλωτές των συγκεκριμένων χωριών να περιορίσουν εκείνη την ημέρα την κατανάλωση, ώστε οι διακοπές να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομες…

Ειδικότερα η ΔΕΥΑΜ ανακοίνωσε: “Η Δ.Ε.Υ.Α. ΜΕΣΣΗΝΗΣ στις 25/11/2020 ημέρα Τετάρτη Θα προβεί σε προγραμματισμένες εργασίες επισκευής βλάβης στο αντλιοστάσιο των Πηγών του Αγίου Παύλου. Κατά την διάρκεια των εργασιών 9.00π.μ έως 9.00μμ θα γίνουν τμηματικές - ολιγόωρες διακοπές στην υδροδότηση των Τοπικών Κοινοτήτων που υδροδοτούνται από τις εν λόγω πηγές. 

Παρακαλούνται οι κάτοικοι των ΤΚ Αβραμιού, Καρτερολίου, Μάδαινας, Μαυροματίου, Λευκοχώρας, Λυκοτράφου, Πιλαλίστρας, Πιπερίτσας και Σπιταλιού να περιορίσουν την κατανάλωση ύδατος κατά το χρονικό αυτό διάστημα, προκειμένου να περιορίσουμε χρονικά τις διακοπές υδροδότησης.

Με σεβασμό στον πολίτη και στο περιβάλλον!”.

Την ανακοίνωση υπογράφει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ, Νικόλαος Χριστοφιλόπουλος.