Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 18:34

Οι φορείς αύριο στο Δημαρχείο Καλαμάτας για τις διεκδικήσεις του Νομού

Οι φορείς αύριο στο Δημαρχείο Καλαμάτας για τις διεκδικήσεις του Νομού

ΣΥΣΚΕΨΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ
Σύσκεψη τοπικών φορέων για τα μεγάλα ζητήματα της Μεσσηνίας, έτσι γενικά και χωρίς συγκεκριμένες προσκλήσεις, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή, το μεσημέρι στο Δημαρχείο της Καλαμάτας, με ευθύνη του δημάρχου Παναγιώτη Νίκα και ύστερα από πρωτοβουλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Πετράκου.

Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας ο βουλευτής, μετά τις αρνητικές εξελίξεις όσον αφορά το άνοιγμα του τμήματος Παραδεισίων - Τσακώνας και το «κούρεμα» της Ολυμπίας Οδού, επισκέφθηκε τον αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Αλευρά και το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, βάζοντας την πρόταση για τη δημιουργία ενός παμμεσσηνιακού μετώπου διεκδίκησης των μεγάλων έργων που δικαιούται η περιοχή.
Ο δήμαρχος Καλαμάτας έδειξε ανταπόκριση και έτσι αποφασίστηκε να διοργανώσει τη σύσκεψη που θα γίνει αύριο στις 2.00 μετά το μεσημέρι. Ήδη έχουν ειδοποιηθεί οι δήμαρχοι του Νομού τηλεφωνικώς και όχι με προσκλήσεις, ενώ άγνωστο είναι εάν και με ποιον τρόπο ειδοποιήθηκαν οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων, όπως του Επιμελητηρίου, του Δικηγορικού Συλλόγου κ.λπ. Πάντως ο κ. Νίκας ανέφερε σήμερα ότι «όποιος θέλει ας έρθει»… Ο δε κ. Αλευράς δεν θα συμμετέχει.
Επίσης, ο δήμαρχος Καλαμάτας σχολίασε σήμερα πως είναι σημαντικό να γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα συσκέψεις των τοπικών φορέων, ώστε να δημιουργηθεί ένα κοινά αποδεκτό πλαίσιο διεκδικήσεων και να υπάρχει ενιαία έκφραση επάνω σε αυτό.
Στ.Μ.