Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021 01:24

Στερνό αντίο… αντί επικηδείου: Αγαπητέ Μητσάρα…

Του Γιάννη Μερκούρη 
       Βαρύς ο πόνος για τον πατέρα σου, τα αδέλφια σου, τους συγγενείς σου, τους φίλους και συναδέλφους σου, όλη την τοπική και ευρύτερη κοινωνία του Δήμου Τριφυλίας.
      Ποιος θα μπορούσε να το φαντασθεί ότι φεύγοντας για την εργασία σου δεν θα επέστρεφες ζωντανός. Υπηρέτησες περισσότερο από τρεις δεκαετίες το Δήμο στην Υπηρεσία Καθαριότητας. Φιλότιμος, ευσυνείδητος και υπεύθυνος στα καθήκοντά σου. Ανταποκρίθηκες με ζήλο στα υπηρεσιακά σου καθήκοντα. Προσέτρεξες πρόθυμα και αγόγγυστα σε ό,τι σου ζητήθηκε. Υπομονετικός και σχολαστικός στην ολοκλήρωση της εργασίας που αναλάμβανες.

      Άνθρωπος ήσυχος, συνεργάσιμος, έντιμος και ειλικρινής. Αγαπητός από τους συναδέλφους σου, τους συνεργάτες, τους Προϊσταμένους και τους πολίτες. Βιοπαλαιστής, ήρωας της καθημερινότητας !

      Φεύγεις πρόωρα και άδικα! Φεύγεις με ένα τρόπο σκληρό και επώδυνο. Φεύγεις σε διατεταγμένη Υπηρεσία. Φεύγεις εν ώρα υπηρεσίας, στην εκπλήρωση του καθήκοντος. 

      Όλη σου η ζωή παράδειγμα εργατικότητας και επαγγελματικού φιλότιμου!

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ

   

Αποχαιρετισμός στον Δημήτρη Αγγελινά, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν τον καταπλάκωσε το απορριμματοφόρο στο οποίο εργαζόταν, στις 7 Ιανουαρίου 2021