Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012 16:34

Στις κάλπες την Τρίτη οι δημοτικοί υπάλληλοι της Μεσσηνίας

ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
Τους αιρετούς εκπροσώπους τους στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο καλούνται να εκλέξουν αύριο, Τρίτη, οι δημοτικοί υπάλληλοι της Μεσσηνίας. Υπηρεσιακό Συμβούλιο δεν υπάρχει εδώ και χρόνια, με αποτέλεσμα οι δήμαρχοι να ορίζουν με τα δικά τους προσωπικά κριτήρια προϊσταμένους…

Κάλπες θα στηθούν και στους έξι Δήμους της Μεσσηνίας και μάλιστα από δύο, μία για τους μόνιμους υπαλλήλους και μία για τους υπαλλήλους ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 5.00 το απόγευμα.
Στην Καλαμάτα οι κάλπες θα στηθούν στο Πνευματικό Κέντρο, στο Δήμο Τριφυλίας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κυπαρισσία, στο Δήμο Μεσσήνης στο Δημαρχείο της Μεσσήνης, στο Δήμο Πύλου-Νέστορος στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Πύλο, στο Δήμο Οιχαλίας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μελιγαλά και στο Δήμο Δυτικής Μάνης στο Δημαρχείο της Καρδαμύλης.
Υποψήφιοι μόνιμοι δημοτικοί υπάλληλοι για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο είναι οι: Βασίλης Θεοχάρχης (Δήμος Καλαμάτας), Αναστασία Κυριακοπούλου (Δήμος Καλαμάτας), Χρήστος Παλιατσέας (Δήμος Καλαμάτας), Παναγιώτης Παπαζερβέας (Δήμος Μεσσήνης), Βασιλική Σαρδέλη (Δήμος Πύλου-Νέστορος), Σπύρος Σαρδέλης (Δήμος Καλαμάτας), Παύλος Σιψάς (Δήμος Καλαμάτας), Σωτηρία Τσιάλα (Δήμος Καλαμάτας), Ηλίας Φωτόπουλος (Δήμος Καλαμάτας), Ευστράτιος Χρυσαφίδης (Δήμος Μεσσήνης) και Αριστείδης Ψυχάρης (Δήμος Πύλου-Νέστορος).
Υποψήφιοι με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου είναι οι: Βιολέτα Αργύρη (Δήμος Καλαμάτας), Νικόλαος Θεοδωρόπουλος (Δήμος Καλαμάτας), Αθανάσιος Καλογερόπουλος (Δήμος Καλαμάτας), Ιωάννης Κολοκοτρώνης (Δήμος Πύλου-Νέστορος), Παναγιώτης Μακρής (Δήμος Καλαμάτας), Ευαγγελία Σταθοπούλου (Δήμος Καλαμάτας).
Στ.Μ.