Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 07:47

Ξανά σήμερα τεστ για τον κορονοϊό στην πλατεία της Μεσσήνης

Και πάλι σήμερα, Παρασκευή 2 Μάρτη, ο Δήμος Μεσσήνης με τον ΕΟΔΥ καλούν τους κατοίκους της περιοχής να κάνουν το γρήγορο τεστ για τον κορονοϊό, ώστε να αποτυπωθεί σε ένα βαθμό η επιδημιολογική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Τα γρήγορα τεστ θα γίνουν στην πλατεία της Μεσσήνης, από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 3.30 μετά το μεσημέρι…

Ο Δήμος Μεσσήνης ανακοίνωσε σχετικά: “Ο Δήμος Μεσσήνης συνεχίζοντας τους συστηματικούς ελέγχους του πληθυσμού του με τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων covid-19, πραγματοποιεί rapid tests στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης, την Παρασκευή 2 Απριλίου από τις 8:30 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ.

Η διενέργεια rapid test γίνεται με σκοπό την καταγραφή των υγειονομικών δεδομένων της περιοχής μας και όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή στον έλεγχο, τόσο πληρέστερη εικόνα διαμορφώνεται για την επιδημιολογική κατάσταση. Για τον λόγο αυτό καλούνται οι πολίτες να προσέλθουν στην κεντρική πλατεία για έλεγχο.

Για την πραγματοποίηση του ελέγχου, ο Δήμος Μεσσήνης συνεργάζεται με την Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ, ενώ συμμετέχουν και ειδικευμένες νοσηλεύτριες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου”.