Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 17:47

Συζήτησαν για τις επισκευές αλλά και για τη χρήση των αθλητικών υποδομών

Συζήτησαν για τις επισκευές αλλά και για τη χρήση των αθλητικών υποδομών

ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
Τι εργασίες πρέπει να γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μεσσήνης και με ποια διαδικασία τα αθλητικά σωματεία θα τις χρησιμοποιούν, ήταν το θέμα ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Δημαρχείο.

Οι πρόεδροι των σωματείων και των τοπικών κοινοτήτων που συμμετείχαν, παρουσίασαν τα προβλήματα που υπάρχουν στα γήπεδα, τα οποία δεν είναι καθόλου λίγα. Έγινε συζήτηση για τις παρεμβάσεις που χρειάζεται να γίνουν, με ευθύνη του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Τσούση και του αντιδημάρχου Καθημερινότητας Διονύση Βλαχοδημητρόπουλου. Παράλληλα έγινε ενημέρωση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Γιώργο Παπαδόπουλο, για τη διαδικασία παραχώρησης των αθλητικών χώρων, αλλά και για τη διεξαγωγή του Μαραθωνίου Μεσσήνης στις 24 Μαρτίου 2013.
Ο δήμαρχος, Στάθης Αναστασόπουλος, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ο αθλητισμός πρέπει να στηριχθεί προκειμένου να ενισχυθεί η συμμετοχή των νέων σε αυτόν, ειδικά σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, και τόνισε ότι ο Δήμος θα προσπαθήσει με τις υπηρεσίες του να λύσει τα προβλήματα της καθημερινότητας των αθλητικών χώρων.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Φύκιρης, οι πρόεδροι των Αθλητικών Σωματείων του Δήμου Μεσσήνης, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Μεσσήνης Αλέξανδρος Τσοπανάκης, καθώς και οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Αβραμιού, Ανδρούσας, Βαλύρας, Λάμπαινας, Λογγά, Λυκοτράφου, Μάνεση, Πεταλιδίου και Χατζή, ενώ παραβρέθηκαν και οι μηχανικοί του Δήμου, Βασίλης Κουτίβας, Γωγώ Κουρούπη και Δημήτρης Χριστόπουλος.