Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013 17:58

Μετά τη Μεθώνη στο ΕΣΠΑ νέο Περιφερειακό Ιατρείο και στο Βλαχόπουλο

Μετά τη Μεθώνη στο ΕΣΠΑ νέο Περιφερειακό Ιατρείο και στο Βλαχόπουλο

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣ
Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ και εντός των επόμενων ημερών θα δημοσιευθεί η προκήρυξη του διαγωνισμού για την ανέγερση νέου Περιφερειακού Ιατρείου στο Βλαχόπουλο, έργο προϋπολογισμού 260.000 ευρώ με εγκεκριμένη πίστωση 200.000 ευρώ για το 2013…

Τις προηγούμενες ημέρες εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ η ανέγερση Περιφερειακού Ιατρείου και στη Μεθώνη, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να ακολουθήσουν εντάξεις για τα νέα Περιφερειακά Ιατρεία στο Πεταλίδι και τον Άρι, ενώ στον προγραμματισμό είναι η βελτίωση του Περιφερειακού Ιατρείου στον Κάμπο της Μάνης.
Σε γραπτή του δήλωση ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας, Γιώργος Μπέζος σημειώνει ότι «όλα αυτά δεν γίνονται τυχαία. Προϋποθέτουν δουλειά, συλλογικότητα και συντονισμό. Αυτή λοιπόν η δημιουργική συνεργασία και συμπόρευση έχει επιτύχει αυτή την μικρή επανάσταση έργων και δράσεων στο χώρο της Α΄θμιας Φροντίδας Υγείας στο Νομό μας. Για την σημερινή απόφαση θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Πέτρο Τατούλη και τον Δήμαρχο Πύλου-Νέστωρος κ.Δημήτρη Καφαντάρη για την συνεργασία και αρωγή τους. Τέλος θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου της Τεχνικής Υπηρεσίας. Έχουμε χρέος να πετύχουμε και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί».