Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 02:55

Και στη Μεσσήνη υποσιτίζονται μαθητές

Και στη Μεσσήνη υποσιτίζονται μαθητές

ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ
Μαθητές που υποσιτίζονται και χρειάζονται υποστήριξη υπάρχουν και στη Μεσσήνη. Χθες οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Μεσσήνης υπέβαλαν αίτημα στο δήμαρχο, Στάθη Αναστασόπουλο, για προσφορά δεκατιανού…

Σημειώνεται ότι στην Καλαμάτα προσφέρεται δεκατιανό, από το Δήμο, σε τουλάχιστον 150 μαθητές.
Όπως σημειώνει ο Δήμος Μεσσήνης, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γρηγορία Δημητρακοπούλου και τα μέλη του προεδρείου, Δήμητρα Ρούτση, Χαρίκλεια Ηλιοπούλου και Ηλίας Πούπουζας, «έχουν εντοπίσει περιπτώσεις μαθητών του σχολείου που δεν λαμβάνουν δεκατιανό και εντός των ημερών σε συνεργασία με το διευθυντή του σχολείου θα βεβαιωθεί ο αριθμός τους».
Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ζήτησαν από το δήμαρχο να προσφέρει ο Δήμος δωρεάν δεκατιανό στους μαθητές που έχουν ανάγκη και εκείνος «εισηγήθηκε την επίλυση του ζητήματος με συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων Δήμου - Συλλόγου Γονέων και Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Καλλικρατικού Δήμου Μεσσήνης, ο οποίος εκπροσωπήθηκε κατά την εν λόγω συνάντηση από την Πρόεδρο της Ένωσης κα Τσέλιου Ελένη. Σημαντικό έκρινε κατά την τοποθέτησή του ο Δήμαρχος ότι είναι ο εντοπισμός περιπτώσεων παιδιών που έχουν πραγματικά ανάγκη τη δωρεάν προσφορά δεκατιανού, σε όλη την έκταση του Δήμου Μεσσήνης, ώστε να δοθεί συλλογική και αποτελεσματική λύση. Με τη γνώμη του Δημάρχου συντάχθηκαν οι παριστάμενοι, οι οποίοι ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για τη θετική αντιμετώπιση του αιτήματός τους», αναφέρει δελτίο Τύπου του Δήμου Μεσσήνης.