Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2014 17:10

Εν αναμονή υποψηφιότητας του Λεωνίδα Φιλιππόπουλου για το Δήμο Πύλου-Νέστορος

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
Αποφασισμένος να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Πύλου-Νέστορος φέρεται ο Λεωνίδας Φιλιππόπουλος, που αναμένεται να προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες. Θεωρητικά ο Δήμος Πύλου-Νέστορος ήταν χαμένος από χέρι για όποιον αποφάσιζε να αναμετρηθεί με τον σημερινό δήμαρχο, Δημήτρη Καφαντάρη. Ωστόσο τα πράγματα αλλάζουν με την αναμενόμενη…

…υποψηφιότητα του Λεωνίδα Φιλιππόπουλου, λόγω του ιστορικού επωνύμου που φέρει, των δεσμών του με την περιοχή και τους κατοίκους της, της πολιτικής εμπειρίας που έχει πλέον αποκτήσει και της νεανικότητάς του. Βέβαια ο αγώνας που καλείται να δώσει θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος, καθώς θα πρέπει να αντιπαλέψει τον «εκλεκτό» του Πύλιου πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.
Ο Λεωνίδας είναι γιος του Θανάση Φιλιππόπουλου, πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος τερμάτισε την πολιτική του διαδρομή ως δήμαρχος Πύλου, αξίωμα που το υπηρέτησε με έντονη δραστηριότητα.
Το όνομα του Λεωνίδα Φιλιππόπουλου συχνά πυκνά ακούγεται και για το Δήμο Καλαμάτας, με τον οποίο ωστόσο ο ίδιος δεν επιθυμεί να «μπλέξει», γιατί θεωρεί ότι στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα παίζονται υπόγεια παιχνίδια από παράγοντες με τους οποίους θεωρητικά βρίσκεται στον ίδιο πολιτικό χώρο.
Στ.Μ.