Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014 20:29

Συμπλήρωσε ο Αναστασόπουλος το κενό από τη μεταπήδηση Στραβόλαιμου

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Δ.ΔΙΚΑΙΟΥΛΑΚΟΥ
Ο δικηγόρος Δημήτρης Στ. Δικαιουλάκος θα είναι ο «αντι-Στραβόλαιμος» στη Δημοτική Ενότητα Πεταλιδίου, στο ψηφοδέλτιο του Στάθη Αναστασόπουλου. Μετά την παραίτηση του Γιώργου Στραβόλαιμου, που φαίνεται ότι θα πάει στις εκλογές με το συνδυασμό του Δημήτρη Σαμπαζιώτη, από τη θέση του αντιδημάρχου, ο δήμαρχος...

...Στάθης Αναστασόπουλος ανακοίνωσε σήμερα την ένταξη στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του, «Δημοτική Ένωση Μεσσήνης», του δικηγόρου Δημήτρη Στ. Δικαιουλάκου.
Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, «ο Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Στάθης Αναστασόπουλος υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του το δικηγόρο κ. Δικαιουλάκο Δημήτριο του Στεφάνου, καταγόμενο από το Πεταλίδι,  όπου και επιβεβαιώθηκε η υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο της «Δημοτικής Ένωσης Μεσσήνης».
Ο κ. Δικαιουλάκος ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του και δήλωσε πως με όλες του τις δυνάμεις θα συμβάλλει στην πρόοδο και στην  ανάπτυξη του Καλλικρατικού Δήμου Μεσσήνης.
Ο κ. Αναστασόπουλος  από την πλευρά του ευχήθηκε στον κ. Δικαιουλάκο καλή επιτυχία τονίζοντας ότι με τις γνώσεις του και την αγάπη του για τον τόπο μπορεί να προσφέρει πολλά στο Δήμο Μεσσήνης».