Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 20:42

Ο Στ. Αναστασόπουλος δυναμώνει το ψηφοδέλτιό του με υποψήφιους από άλλες παρατάξεις

Ο Νίκος Καρτερολιώτης με το Στάθη Αναστασόπουλο Ο Νίκος Καρτερολιώτης με το Στάθη Αναστασόπουλο

ΚΑΡΤΕΡΟΛΙΩΤΗΣ - ΜΑΚΡΗΣ
Το σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας, Νίκο Καρτερολιώτη, μετέγραψε στο συνδυασμό του ο δήμαρχος Μεσσήνης, Στάθης Αναστασόπουλος. Πήρε επίσης τον Στυλιανό Μακρή. Και οι δύο μεταγραφές είναι από τη Βαλύρα…

Όπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου του συνδυασμού του Στάθη Αναστασόπουλου, «Δημοτική Ένωση Μεσσήνης», «διευρύνοντας το ψηφοδέλτιό του ο Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Στάθης Αναστασόπουλος συναντήθηκε σήμερα με τον δημοτικό σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας κ. Νικόλαο Καρτερολιώτη, επιχειρηματία καταγόμενο από τη Βαλύρα, καθώς και τον τοπικό σύμβουλο κ. Στυλιανό Μακρή, καταγόμενο επίσης από τη Βαλύρα. Συμφωνήθηκε, στα πλαίσια των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, η υποψηφιότητά των ανωτέρω στο ψηφοδέλτιο της «Δημοτικής Ένωσης Μεσσήνης» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Στάθη Αναστασόπουλο.
Οι κ. Καρτερολιώτης και ο κ. Μακρής ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό τους και δήλωσαν πως με όλες του τις δυνάμεις θα συμβάλλουν στην πρόοδο και στην ανάπτυξη του Καλλικρατικού Δήμου Μεσσήνης.
Ο κ. Αναστασόπουλος  τους ευχήθηκε καλή επιτυχία, τονίζοντας ότι με την εμπειρία τους αλλά και την αγάπη τους για τον τόπο μπορεί να προσφέρουν πολλά στο Δήμο Μεσσήνης».