Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 21:06

Τη διακήρυξη της «Συμμαχίας Πολιτών» Δήμου Μεσσήνης παρουσίασε ο Δ. Σαμπαζιώτης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
Ότι ο Δήμος Μεσσήνης θα γίνει από τους καλύτερους της Ελλάδας, υποσχέθηκε το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος, Δημήτρης Σαμπαζιώτης, που παρουσίασε στο Δημαρχείο του Νησιού τη διακήρυξη του συνδυασμού του, «Συμμαχία Πολιτών»…

Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου γέμισε σχεδόν από υποψήφιους και φίλους του συνδυασμού του Δημήτρη Σαμπαζιώτη, ο οποίος αυτή τη φορά απέφυγε τις επιθετικές αναφορές κατά του συνυποψηφίου του, δημάρχου Στάθη Αναστασόπουλου. Αντίθετα τόνισε ότι ο συνδυασμός θα δείξει σεβασμό προς τους υπόλοιπους συνδυασμούς, διάθεση διαλόγου και υψηλό επίπεδο προεκλογικής αντιπαράθεσης.
«Θέλουμε το Δήμο Μεσσήνης ακηδεμόνευτο, πρωτοποριακό, δυναμικό, διεκδικητικό, που θα απαιτεί και θα παίρνει ό,τι του ανήκει και θα υπηρετεί το λαό, τους πολίτες, με συνέπεια, ειλικρίνεια, εντιμότητα και σεβασμό», σημείωσε ο Δημήτρης Σαμπαζιώτης, υπογραμμίζοντας ότι η διακήρυξη του συνδυασμού δεσμεύει απόλυτα τον ίδιο και τους υποψηφίους του.
Η διακήρυξη είναι γενικόλογη αλλά ο υποψήφιος δήμαρχος σημείωσε ότι σύντομα θα παρουσιάσει το προεκλογικό του πρόγραμμα, στο οποίο θα περιλαμβάνονται όλες οι προτάσεις της «Συμμαχίας Πολιτών».
Σημείωσε επίσης ο κ. Σαμπαζιώτης: «Πιστεύουμε στο νέο μεγάλο Δήμο που θα μάχεται μαζί με τη νέα γενιά, τη γυναίκα, τον εργαζόμενο, τον επαγγελματία, τον αγρότη και κάθε κοινωνική ομάδα για όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας, αλλά και για τα μεγάλα προβλήματα στο χώρο της υγείας, της απασχόλησης, της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και του αθλητισμού. Η Συμμαχία Πολιτών δεν είναι απλώς το όνομα του συνδυασμού μας. Είναι η σύνθεση των δημιουργικών δυνάμεων του Δήμου μας έτοιμων να αγκαλιάσουν όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από τις πολιτικές προτιμήσεις και τις ιδεολογικές αφετηρίες και να αναμετρηθούν με τα προβλήματα ανατρέποντας το κλίμα ακινησίας και αδράνειας. Εμπρός, λοιπόν, όλοι μαζί, με θέληση, αποφασιστικότητα, δυναμισμό, αισιοδοξία, ορθολογισμό, για να κάνουμε το Δήμο Μεσσήνης έναν από τους καλύτερους Δήμους όλης της Ελλάδας, ένα Δήμο με μέλλον και προοπτική, ένα Δήμο όπως πραγματικά του αξίζει και όπως τον οραματιζόμαστε».
Στ.Μ.