Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 20:31

Στον διοικητή του Νοσοκομείου ο Γ. Τσώνης για το κλειστό Κέντρο Εφημερίας στη Λογγά

Γιώργος Τσώνης, Ηλίας Πετρόπουλος και Γιώργος Μπέζος Γιώργος Τσώνης, Ηλίας Πετρόπουλος και Γιώργος Μπέζος

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ
Διαμαρτυρίες κατοίκων του Δήμου Αίπειας, για τη διακοπή λειτουργίας του Κέντρου Εφημερίας στη Λογγά, άκουσε κατά την περιοδεία του στην περιοχή, σήμερα, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης, που, όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, κινητοποιήθηκε και πίεσε για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα…

Οι κάτοικοι είπαν στον υποψήφιο δήμαρχο ότι το Κέντρο Υγείας είναι κλειστό τους τελευταίους εννέα μήνες, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της περιοχής να αντιμετωπίζουν προβλήματα και να ταλαιπωρούνται ακόμη και για τη συνταγογράφηση των φαρμάκων που πρέπει να παίρνουν.
Όπως σημειώνεται στο δελτίο Τύπου, ο Γιώργος Τσώνης επικοινώνησε με τη θεματική αντιπεριφερειάρχη, Ντίνα Νικολάκου, ζητώντας την παρέμβασή της για την αντιμετώπιση του προβλήματος και εκείνη τον παρέπεμψε στον διοικητή του Νοσοκομείου, Γιώργο Μπέζο, τον οποίο και επισκέφθηκε στη συνέχεια.
Σύμφωνα πάντα με το δελτίο Τύπου, «ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο σύμβουλο του συνδυασμού του κ. Ηλία Πετρόπουλο, επισκέφθηκε στη συνέχεια το διοικητή του Νοσοκομείου κ. Μπέζο, στο γραφείο του και του έθεσε το θέμα του κλεισίματος του Κέντρου Εφημερίας Λογγά, το τελευταίο 9μηνο, μεταφέροντας τη δυσαρέσκεια των κατοίκων της περιοχής γι’ αυτήν την κατάσταση, καθιστώντας, παράλληλα, επιτακτική την ανάγκη της άμεσης επαναλειτουργίας του.
Ο διοικητής του Νοσοκομείου, εξέφρασε τη λύπη του για την κατάσταση, για την οποία, όπως είπε στον κ. Τσώνη δεν είχε καμία σχετική ενημέρωση, διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα επιληφθεί του θέματος και θα πράξει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για την άμεση επαναλειτουργία του Κέντρου Εφημερίας Λογγά».