Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014 21:20

Κοβάτσης, Σαραντόπουλος, Δημητρακόπουλος με τον Στάθη Αναστασόπουλο

Μανώλης Κοβάτσης και Στάθης Αναστασόπουλος Μανώλης Κοβάτσης και Στάθης Αναστασόπουλος

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
Και άλλα γνωστά ονόματα, που εντάσσονται στο ψηφοδέλτιό του, ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Μεσσήνης και εκ νέου υποψήφιος, Στάθης Αναστασόπουλος. Την Παρασκευή θα κάνει τον απολογισμό του έργου του, στο αίθριο του Δημαρχείου, στις 7.00 το απόγευμα και θα παρουσιάσει τις αρχές και θέσεις του συνδυασμού του…

Σε ό,τι αφορά την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου, όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, ο δήμαρχος «συναντήθηκε σήμερα με τον κ. Κοβάτση Εμμανουήλ, συνταξιούχο δημοσίου και επί σειρά ετών προϊστάμενο για θέματα πολιτικής προστασίας Νομού Μεσσηνίας. Ο κ. Κοβάτσης εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον Δήμαρχο Μεσσήνης κ. Στάθη Αναστασόπουλο και το συνδυασμό του και δήλωσε πως θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του Δημάρχου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δ.Ε. Μεσσήνης.
Παράλληλα στην Δ.Ε. Πεταλιδίου θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο κ. Σαραντόπουλος Ιωάννης, ο οποίος κατάγεται από το Πεταλίδι και έχει διατελέσει Διευθυντής της Τράπεζας Eurobank Μεσσήνης, καθώς επίσης και ο κ. Δημητρακόπουλος Γεώργιος, συνταξιούχος δημοσίου, θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δ.Ε. Ανδρούσας.
Ο κ. Στάθης Αναστασόπουλος τους ευχαρίστησε και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές».