Τρίτη, 22 Απριλίου 2014 15:12

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Σωτήρης Παναγιωτόπουλος τα περί απόσυρσής του

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΧΑΛΙΑ
Μόνο πέντε ημέρες έμειναν μέχρι την κατάθεση των συνδυασμών στο Πρωτοδικείο, για την ανακήρυξη των υποψηφίων, οπότε ο αγώνας για τη συμπλήρωση των ψηφοδελτίων κορυφώνεται. Σε αυτό το πλαίσιο, διαδίδονται και φήμες για απόσυρση υποψηφίων, όπως του Σωτήρη Παναγιωτόπουλου για το Δήμο Οιχαλίας…

Με ανακοίνωσή του ο Σωτήρης Παναγιωτόπουλος τονίζει ότι ούτε θα αποσυρθεί ούτε θα ενταχθεί σε άλλο συνδυασμό, αλλά αντίθετα συνεχίζει ως υποψήφιος δήμαρχος με τη «Συμμαχία Δημοτών».
Στην ανακοίνωσή του σημειώνει:
«Επειδή διάφοροι κύκλοι γνωστών συμφερόντων εντός και εκτός του Δήμου Οιχαλίας, δεν κουράστηκαν να διασπείρουν καθημερινά φανταστικά γεγονότα με σκοπό να παραπληροφορήσουν τους δημότες και επειδή η γελοιότητα έχει και τα όριά της, απαντώ ευθέως σε μικροπολιτικούς κύκλους γνωστών συμφερόντων και ψευτοπαράγοντες θεσμικούς και μη της περιοχής μας που διαδίδουν ότι ο Σωτήρης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι υποψήφιος ή ότι θα είναι υποψήφιος ξανά στην Περιφέρεια, τα εξής:

  1. Τη μάχη στο Δήμο θα τη δώσω μαζί με τους συνεργάτες μου μέχρι τέλος.
  2. Κατηγορηματικά δηλώνω, για να σταματήσουν επιτέλους τα γνωστά ψευτοπαπαγαλάκια την παραπληροφόρηση στους συνδημότες μου, ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσω άλλον υποψήφιο ή να ενταχθώ σε άλλο ψηφοδέλτιο.
  3. Η Περιφέρεια για μένα αποτελεί παρελθόν και δεν θα είμαι υποψήφιος σε ΚΑΝΕΝΑΝ συνδυασμό, πλην του συνδυασμού «Συμμαχία Δημοτών» του Δήμου Οιχαλίας του οποίου ηγούμαι.
  4. Η πλειοψηφία των δημοτών του Δήμου, μας ακολουθεί και μας στηρίζει για να γυρίσουμε όλοι μαζί σελίδα στις 18 Μαΐου.

Αυτή η μάχη και θα δοθεί και θα κερδηθεί.
Σωτήρης Παναγιωτόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Οιχαλίας».