Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 20:16

Τα έργα του Δήμου Τριφυλίας σε σύσκεψη στην Περιφέρεια

ΑΜΕΣΟΙ ΣΤΟΧΟΙ 
Ο δρόμος Ρωμανού - Γαργαλιάνοι, το φράγμα στους Χριστιάνους, ο δρόμος Φιλιατρά - Μαραθόπολη και η κτηριακή - τεχνολογική αναβάθμιση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας είναι στον άμεσο προγραμματισμό της νέας δημοτικής αρχής Τριφυλίας…

ΑΜΕΣΟΙ ΣΤΟΧΟΙ 
Ο δρόμος Ρωμανού - Γαργαλιάνοι, το φράγμα στους Χριστιάνους, ο δρόμος Φιλιατρά - Μαραθόπολη και η κτηριακή - τεχνολογική αναβάθμιση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας είναι στον άμεσο προγραμματισμό της νέας δημοτικής αρχής Τριφυλίας... 

Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου καθορίστηκαν οι στόχοι και το σχέδιο υλοποίησης των έργων που αφορούν το σύνολο του Δήμου Τριφυλίας. 
Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου «το άμεσο χρονικό διάστημα ξαναρχίζουν και ολοκληρώνονται ο δρόμος Ρωμανού - Γαργαλιάνοι και το φράγμα στους Χριστιάνους, δημοπρατούνται η βελτίωση του δρόμου Φιλιατρά - Μαραθόπολη και η κτηριακή και τεχνολογική αναβάθμιση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας». 
Στη σύσκεψη μετείχαν ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, οι αντιπεριφερειάρχες Ελένη Αλειφέρη, Κωνσταντίνα Νικολάκου και Περικλής Μαντάς, ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο αντιδήμαρχος Ιωάννης Αδρακτάς, ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Κατσούλας, ο τ. περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Μπακούρος και υπηρεσιακοί παράγοντες. Θέμα συζήτησης ήταν «η ανάπτυξη της Τριφυλίας μέσω αξιοποίησης των πόρων από το κοινοτικό ταμείο, τόσο της λήγουσας όσο και ερχόμενης προγραμματικής περιόδου».