Τρίτη, 12 Μαϊος 2015 03:00

Άναψαν τα αίματα στη Μεσσήνη για την παραλία της Μπούκας

ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ
Μια ακόμη από τις συνήθεις πλέον στιγμές έντασης εκτυλίχθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης, αυτή τη φορά για την παραλία της Μπούκας, που κατά την αντιπολίτευση είναι σε κάκιστη κατάσταση. Ο δήμαρχος μίλησε για θρασύτατη πρόκληση της αντιπολίτευσης, η οποία απάντησε ότι δέχεται απειλές!...

Ο πρώην αντιδήμαρχος καθαριότητας, νυν σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, Σάκης Βλαχοδημητρόπουλος, τόνισε ότι η κατάσταση στην παραλία της Μπούκας, αλλά και στην Ανάληψη, είναι πάρα πολύ άσχημη και ειδικότερα είπε ότι υπάρχουν μπάζα, καλάμια, χορτάρια και γενικά έχει δημιουργηθεί μια εικόνα εγκατάλειψης.
Ο νυν αντιδήμαρχος καθαριότητας, Νίκος Ξενογιάννης, δεν δέχτηκε τις παρατηρήσεις του συναδέλφου του, είπε όμως ότι στη Μπούκα υπάρχουν κάποια μπάζα, από ένα κατάστημα που ανακαινίζεται.
Ο Σάκης Βλαχοδημητρόπουλος επέμεινε και τότε ο δήμαρχος, Γιώργος Τσώνης, απάντησε στην αντιπολίτευση, αφού σημείωσε πρώτα ότι για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου οι παραλίες καθαρίστηκαν πριν από το Πάσχα, πως «προκαλείτε θρασύτατα και αν συνεχίσετε έτσι η αντιμετώπισή μου θα αλλάξει».
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Στάθης Αναστασόπουλος, πήρε τότε το λόγο και είπε ότι «δεχόμαστε απειλές», ενώ κάλεσε τη δημοτική αρχή να βρει τρόπους για τον καθαρισμό των παραλιών, αναγνωρίζοντας ότι πρόκειται για ένα δύσκολο ζήτημα λόγω της έλλειψης προσωπικού.
Εκείνο που δεν διευκρινίστηκε είναι το τι ακριβώς συμβαίνει με τα μπάζα του καταστήματος στη Μπούκα που ανακαινίζεται, καθώς η δημοτική αρχή στην αρχή είπε ότι τα μπάζα τα απομακρύνει ο επαγγελματίας, μετά όμως είπε ότι τα απομακρύνει ο ίδιος ο Δήμος.
Στ.Μ.