Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015 00:00

Οι "γόηδες" της αυτοδιοίκησης, Καφαντάρης-Γκλέτσος, στην Πύλο

ΠΕΡΙΟΔΕΥΕΙ Η «ΤΕΛΕΙΑ» 
Είχαμε διαβάσει σε κάποια life styleστήλη, πριν από τέσσερα χρόνια, ότι δύο από τους πιο γοητευτικούς δημάρχους της χώρας είναι ο Απόστολος Γκλέτσος, δήμαρχος Στυλίδας και ο Δημήτρης Καφαντάρης, δήμαρχος Πύλου-Νέστορος. Εάν πράγματι είναι έτσι, τότε σήμερα στην Πύλο περίσσευε η γοητεία…

Στην Πύλο λοιπόν ο Απόστολος Γκλέτσος επισκέφθηκε, κυρίως με την ιδιότητα του προέδρου του πολιτικού κόμματος Τελεία, τον συνάδελφό του, Δημήτρη Καφαντάρη, στο πλαίσιο περιοδείας του στη Μεσσηνία και τη Λακωνία.
Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, του Δήμου Νέστορος, «ο κ. Καφαντάρης, αφού καλωσόρισε στο δήμο το φίλο και συνάδελφο, Δήμαρχο κ. Γκλέτσο και τους συνεργάτες του, τους ενημέρωσε για θέματα που άπτονται του αγροτικού και τουριστικού τομέα στην περιοχή, καθώς και της μακραίωνης ιστορίας του τόπου. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Εμβληματική Κοινότητα της Κορώνης και το έργο του Δήμου Πύλου-Νέστορος για την προστασία και ανάδειξη της Μεσογειακής Διατροφής ως άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς της ανθρωπότητας. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το σήμερα και το αύριο της αυτοδιοίκησης και το ρόλο που αυτή μπορεί να παίξει, ώστε η χώρα μας να γυρίσει σε ρυθμούς ανάπτυξης και προοπτικής, διότι σήμερα η αυτοδιοίκηση είναι μοχλός που παράγει και δημιουργεί.
Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Καφαντάρης προσέφερε στον κ. Γκλέτσο, ως αναμνηστικό δώρο, μια πλακέτα με το σύμβολο του δήμου και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα. Ο κ. Γκλέτσος με τη σειρά του εξέφρασε την αγάπη του και την στήριξή του στον αγώνα που δίνει ο κ. Καφαντάρης με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γιώργο Πατούλη για την αυτοδιοίκηση.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και των Αντιδημάρχων του Δήμου Πύλου-Νέστορος».