Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 00:00

Πάνω από 10.000 «ραβασάκια» από το Δήμο Μεσσήνης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ 
Ποσό που ξεπερνάει τις 350.000 ευρώ έχει μπει μέχρι τώρα στο ταμείο του Δήμου Μεσσήνης, στο πλαίσιο της ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών με τον τελευταίο νόμο. Το άθροισμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών ανέρχεται στο 1,8 εκατ. ευρώ με τις προσαυξήσεις και στο 1,15 εκατ. ευρώ χωρίς αυτές …

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε νωρίτερα ο αρμόδιος για τα οικονομικά αντιδήμαρχος Μεσσήνης, Χρήστος Καρύδης, απεύθυνε κάλεσμα στους οφειλέτες του Δήμου να εκμεταλλευτούν τη ρύθμιση και να προσέλθουν στο Δημαρχείο για να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους μέχρι την Παρασκευή που λήγει η σχετική προθεσμία.
Όπως επεσήμανε, πρόκειται για ληξιπρόθεσμες οφειλές βάθους 20ετίας. Από τον Απρίλιο, τόνισε, έχουν φύγει από το Δήμο προς τους οφειλέτες περισσότερα από 10.000 ειδοποιητήρια, ενώ μέχρι τώρα έχουν προσέλθει για ρύθμιση περίπου 910 οφειλέτες και έχουν ρυθμιστεί οφειλές που αθροίζονται στο 1,09 εκατ. ευρώ.
«Πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο», σχολίασε ο αντιδήμαρχος και επανέλαβε το κάλεσμα προς τους οφειλέτες να εκμεταλλευτούν τη ρύθμιση που «εκπνέει» την Παρασκευή.
Στ.Μ.