Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 22:11

Διπλό όφελος από έργο στο Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης Φιλιατρών

ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 
Ολοκληρώθηκε η χωροταξική ανακατασκευή και η επισκευή των πλυντηρίων και στεγνωτηρίων του Κέντρου Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης Φιλιατρών, στο οποίο θα πλένεται πλέον και ο ιματισμός του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας. Έργο που έγινε με δωρεά του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου, τον οποίο ευχαριστεί θερμά ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας, Γιώργος Μπέζος…

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου Μεσσηνίας, «ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών η ανακατασκευή του χώρου και η επισκευή των πλυντηρίων-στεγνωτηρίων με μία σημαντική δωρέα από την οικογένεια του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου.
Πρόκειται για την επίλυση ενός σημαντικού προβλήματος που ταλαιπωρούσε το ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών δίνοντας πια την δυνατότητα και στις δύο δομές υγείας (ΚΕΦΙΑΠ και Νοσοκομείο Κυπαρισσίας) να πλένουν και να στεγνώνουν καθημερινά όλο τον ιματισμό τους στον εκεί χώρο επιτυχάνοντας ταυτόχρονα και μία αξιόλογη εξοικονόμηση πόρων.
Με την κίνηση αυτή επίσης εκκενώνεται σημαντικός χώρος στο ισόγειο του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας ο οποίος και θα αξιοποιηθεί άμεσα για την κάλυψη άλλων λειτουργικών αναγκών του Νοσηλευτικού Ιδρύματος».
Ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας, Γιώργος Μπέζος, εκφράζει «ένα μεγάλο ευχαριστώ  στην οικογένεια του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου για την αγάπη του και την συνεχή του στήριξη στα θέματα Υγείας στη Μεσσηνία».