Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 14:01

Μεγάλη κινητοποίηση στα Χιλιοχώρια για τη συγκέντρωση ειδών ανάγκης για τους πρόσφυγες

Μεγάλη κινητοποίηση στα Χιλιοχώρια για τη συγκέντρωση ειδών ανάγκης για τους πρόσφυγες

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 
Το ανθρωπιστικό πρόσωπο δείχνουν άλλη μια φορά Σύλλογοι και πρωτοβουλίες από τα Χιλιοχώρια και ιδιαίτερα από το Χανδρινού, την Κουκουνάρα, το Κόκκινου, τον Μεσοπόταμο, το Σουληνάρι, τη Στενωσιά και τα Κρεμμύδια. Συλλέγουν είδη ανάγκης για τους πρόσφυγες που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα και ζουν σε απάνθρωπες συνθήκες...

Τα ειδή που χρειάζονται είναι: Γάλα μακράς διαρκείας, παιδικές τροφές σε βαζάκια, μπάρες δημητριακών, κονσέρβες (χωρίς χοιρινό), φάρμακα: παυσίπονα-αντιβιοτικά κ.α., παιδικές πάνες, σερβιέτες, αντισηπτικά μαντηλάκια–μωρομάντηλα-σαπούνια, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, πλαστικά πιάτα-πλαστικά πιρούνια–πλαστικά ποτήρια, αθλητικά παπούτσια (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά), κάλτσες.
Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται στα παρακάτω σημεία:
ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ
- Γραφεία Συλλόγων (πρώην κτίριο συνεταιρισμού) 5–7 μ.μ.  
- Ταχυδρομείο Χανδρινού
ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
- Καφενείο Παναγιωτακόπουλου Βασ.            
- Καφενείο Παπαδόπουλου Απ.
ΣΤΕΝΩΣΙΑ
- Γραφεία ποδοσφαιρικής ομάδας
ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΑ
- Καφενεία του χωριού                          
- Ταβέρνα  Ο ΝΑΚΟΣ
ΚΟΚΚΙΝΟΥ
- Καφενείο Χριστόπουλου Βασίλη
ΣΟΥΛΗΝΑΡΙ
- Φαρμακείο Τσέκα Ιωάννα
ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟ
Πρόκειται για πρωτοβουλία του Χανδριναϊκού Π.Σ., του Συλλόγου Γυναικών Χιλιοχωρίων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Χανδρινού «Ο Μαντάς», του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Χανδρινού, του Α.Ο. Στενωσιάς, της Ομάδας Νεότητας Χανδρινού, του Αγροτικού Συλλόγου Χανδρινού και Περιφέρειας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουκουνάρας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Κοκκιναίων και Παναίων «Οι Άγιοι Πάντες».
Τα είδη  που θα συγκεντρωθούν  μέχρι την Τρίτη 22 Μαρτίου θα μεταφερθούν στις περιοχές με πρωτοβουλία των αναφερθέντων συλλόγων.
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να τηλεφωνήσουν στα: α) 6988  033 478 , β) 6932 203 060, γ) 6947 430 451.