Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 19:22

Η Νατάσσα Κυριακοπούλου βάζει "σασπένς" στις εσωκομματικές διαδικασίες της Ν.Δ.

Παναγιώτης Τζαβάρας, Νίκος Αλεξανδρόπουλος, Παναγιώτης Σκιαδόπουλος και Νατάσσα Κυριακοπούλου Παναγιώτης Τζαβάρας, Νίκος Αλεξανδρόπουλος, Παναγιώτης Σκιαδόπουλος και Νατάσσα Κυριακοπούλου

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΔΕ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ 
Την ήδη ανακατεμένη τράπουλα στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας έρχεται να ανακατέψει ακόμη περισσότερο η Νατάσσα Κυριακοπούλου, πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Εκδηλώθηκε η βούλησή της να είναι υποψήφια για τη θέση του προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, με τον όρο όμως ότι δεν θα υπάρχει άλλος υποψήφιος! Προς το παρόν οι Παναγιώτης Τζαβάρας και Παναγιώτης Σκιαδόπουλος δεν έχουν αποσύρει το ενδιαφέρον τους να είναι υποψήφιοι, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη τι θα κάνει ο τρίτος ενδιαφερόμενος, Νίκος Αλεξανδρόπουλος…

Η προθεσμία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ν.Δ. ξεκινάει αύριο, Τρίτη, το πρωί και ολοκληρώνεται στις οχτώ το βράδυ της Πέμπτης.
Οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε ότι οι Παναγιώτης Τζαβάρας και Παναγιώτης Σκιαδόπουλος δεν εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποσυρθούν. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από τις πιέσεις που θα δεχτούν, δεδομένου ότι η Νατάσσα Κυριακοπούλου φέρεται να υποστηρίζεται από ισχυρό εσωκομματικό παράγοντα.
Το γεγονός πάντως είναι ότι το ενδιαφέρον των στελεχών για τα εσωκομματικά πράγματα έχει αναθερμανθεί, κάτι που οφείλεται τόσο στην αλλαγή στην ηγεσία του κόμματος όσο και στο ασταθές πολιτικό περιβάλλον, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις.
Στ.Μ.