Τετάρτη, 04 Μαϊος 2016 17:07

Κάλεσμα του ΚΚΕ στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση της Καλαμάτας

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ 
Στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνει το ΠΑΜΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά, την Κυριακή στις 10 το πρωί στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, καλεί η Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ. Σε σχόλιό της υπογραμμίζει ότι ασφαλιστικό-φορολογικό πακέτο της κυβέρνησης «τσακίζει ασφαλιστικά δικαιώματα και απογειώνει τη φοροληστεία για τα λαϊκά στρώματα»…

Το σχόλιο της Τ.Ε. Μεσσηνίας του ΚΚΕ έχει ως εξής: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προβάλλοντας την κάλπικη αντίθεσή της στο μνημόνιο – κάβα, στο οποίο έχει ήδη συμφωνήσει και απλά αναζητά τρόπο νομοθέτησης, στόχο έχει να κρύψει ότι το ασφαλιστικό – φορολογικό πακέτο, που προωθεί στη βουλή, τσακίζει ασφαλιστικά δικαιώματα και απογειώνει τη φοροληστεία για τα λαϊκά στρώματα.
Ο ταξικός εορτασμός της Πρωτομαγιάς στις 8 Μάη και η 48ωρη απεργία που έχει ήδη αναγγελθεί, πρέπει να αποτελέσουν σταθμούς λαϊκής αγωνιστικής ανάτασης ενάντια στα μέτρα διαρκείας και στους υπεύθυνους – κεφάλαιο, ΕΕ, κυβέρνηση, αστικά κόμματα – της αντιλαϊκής επίθεσης.
Καλούμε το λαό της Μεσσηνίας να συμμετέχει μαζικά στην απεργία προς τιμήν της εργατικής πρωτομαγιάς την Κυριακή 8 Μάη και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Κεντρική πλατεία στις 10:00πμ».