Παρασκευή, 06 Μαϊος 2016 20:10

Καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων την Κυριακή για το ασφαλιστικό-φορολογικό

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ-ΕΜΠΟΡΩΝ 
Το καθολικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή, αποφάσισε η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Μεσσηνίας, που επιπλέον καλεί τα μέλη της στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας…

Όπως σημειώνει η διοίκηση της Ομοσπονδίας, «το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαΐου 2016 κατατίθεται (Σάββατο) αιφνιδιαστικά στη Βουλή των Ελλήνων και ψηφίζεται (Κυριακή) το πολυνομοσχέδιο για το φορολογικό και ασφαλιστικό.
Οι τριτοβάθμιοι συνδικαλιστικοί μας φορείς, ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ, με γνώμονα ότι το ασφαλιστικό αποτελεί το κορυφαίο εθνικό θέμα για όλους εμάς τους εμπόρους, βιοτέχνες, μικρομεσαίους ελεύθερους επαγγελματίες, αποφάσισαν ομόφωνα το καθολικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων την Κυριακή, 8 Μαΐου 2016, η οποία είναι εργάσιμη ημέρα δυνάμει του ν. 4177/2013.
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Μεσσηνίας αποφάσισε:
Α) Την έκδοση κοινού ψηφίσματος μαζί με τις όμορες Ομοσπονδίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κατά του πολυνομοσχεδίου για το ασφαλιστικό και φορολογικό καθώς και της ολιγωρίας των τριτοβάθμιων συνδικαλιστικών μας οργάνων.
Β) Το κάλεσμα των Σωματείων – μελών μας σε 24ωρη πανελλαδική απεργία.
Γ) Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 και ώρα 10:30 πμ. στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου, Αριστομένους 95 στην Καλαμάτα».