Παρασκευή, 06 Μαϊος 2016 20:13

Κάλεσμα συμμετοχής των εκπαιδευτικών στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Α΄ΕΛΜΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 
Τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις κατά του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου καλεί η διοίκηση της Α’ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας, που υπογραμμίζει ότι ο νόμος αυτός «ισοπεδώνει τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα»…

Ειδικότερα, η Α’ ΕΛΜΕ τονίζει: «Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, όπως ήδη γνωρίζετε η κυβέρνηση έφερε για ψήφιση μέσα στο Σαββατοκύριακο   το νομοσχέδιο  για το ασφαλιστικό, το οποίο  ισοπεδώνει τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα και οδηγεί   τη  συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτικών  σε  σύνταξη στα 67.
Έφτασε, όμως, η στιγμή  να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας και να υπερασπιστούμε τις κατακτήσεις  μας.  Είναι ανάγκη  να απαντήσουμε μαζικά, ενωτικά, συναδελφικά, να πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Η λογική της ανάθεσης πρέπει να ηττηθεί, η απογοήτευση και η αδιαφορία να μετατραπούν σε συμμετοχή και κοινή δράση.
Στο πλαίσιο αυτό σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά:
1. Στη συγκέντρωση  που θα γίνει μπροστά από το Εργατικό Κέντρο και στην πορεία που θα ακολουθήσει την Παρασκευή 6  Μαϊου, στις 19:00μμ.
2. Στη συγκέντρωση που θα γίνει μπροστά από το Εργατικό Κέντρο και πορεία που θα ακολουθήσει την Κυριακή 8 Μαϊου, στις 10.30 το πρωί.
Η  ΕΝΟΤΗΤΑ  ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ,
Η ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ».