Δευτέρα, 09 Μαϊος 2016 11:07

Πρώτη φορά νευροχειρουργικό εξωτερικό ιατρείο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Πρώτη φορά νευροχειρουργικό εξωτερικό ιατρείο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΜΑΗ 
Πρώτη φορά θα λειτουργήσει από την άλλη Τρίτη, 17 Μάη, νευροχειρουργικό εξωτερικό ιατρείο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Αυτό καθίσταται δυνατό καθώς είναι η πρώτη φορά που το Νοσοκομείο διαθέτει νευροχειρουργό, τον Φαίδωνα Λιάκο, επικουρικό με σύμβαση δύο χρόνων. Όπως όμως δήλωσε στην «Kalamata Journal» ο διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, σε χρονικό διάστημα ενός μήνα αναμένεται και δεύτερος νευροχειρουργός, ενώ ο στόχος και η προοπτική είναι να λειτουργήσει στο Νοσοκομείο και Νευροχειρουργικό Τμήμα…

Σύμφωνα με τη σχετική γραπτή ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου Καλαμάτας, «την ερχόμενη Τρίτη 17/05/2016 θα λειτουργεί στο Νοσοκομείο μας Νευροχειρουργικό εξωτερικό ιατρείο.
Αναλυτικότερα:
•        Κάθε ΤΡΙΤΗ και ΠΕΜΠΤΗ θα λειτουργεί Τακτικό Νευροχειρουργικό Εξωτερικό Ιατρείο.
Στο εξωτερικό ιατρείο νευροχειρουργικής θα εξετάζονται και θα προγραμματίζονται για αντιμετώπιση ασθενείς με παθήσεις Κεντρικού Νευρικού Συστήματος (Εγκεφάλου και Σπονδυλικής Στήλης) στις οποίες η κύρια αντιμετώπιση είναι χειρουργική. Συγκεκριμένα θα εξετάζονται ασθενείς με συμπτώματα οσφυαλγίας, ισχιαλγίας, αυχεναλγίας, και με διαγνωσμένες βλάβες εγκεφάλου και σπονδυλικής στήλης όπως κήλες μεσοσπονδυλίου δίσκου, στενώσεις και όγκους.
Ώρες λειτουργίας :09:00 – 13:00
Ραντεβού θα κλείνονται μέσω της υπηρεσίας 14500.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: (27213) 63691 έως 693».
Στ.Μ.