Παρασκευή, 20 Μαϊος 2016 12:36

"Άκου τον έμπειρο!...»", "Θέλετε να σας λιβανίζουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ"…

"Άκου τον έμπειρο!...»", "Θέλετε να σας λιβανίζουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ"…

ΝΙΚΑΣ-ΜΑΚΑΡΗΣ 
«Άκου τον έμπειρο!...», είπε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Μανώλη Μάκαρη, χθες το βράδυ, στο Δημοτικό Συμβούλιο, σε μια από τις νέες διενέξεις που είχαν. Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο Μανώλης Μάκαρης κατηγόρησε τη δημοτική αρχή ότι επί τρία χρόνια δεν έχει προχωρήσει στη σύνδεση των φωτοβολταϊκών του Μουσικού Σχολείου με τη ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να δαπανώνται άσκοπα ετησίως περί τα 8.000 ευρώ, τα οποία θα μπορούσαν να διατεθούν για τις μεγάλες λειτουργικές ανάγκες του σχολείου. Ο δήμαρχος ενοχλήθηκε, είπε ότι αυτός δεν είναι τρόπος αντιπολίτευσης και μάλιστα απευθυνόμενος στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας σχολίασε: «Αστυνόμος είσαι και ψάχνεις ανά γύρω να βρεις καμία λακκούβα να κάνεις αντιπολίτευση;»!...

Επίσης ο δήμαρχος είπε στον Μανώλη Μάκαρη ότι «δεν είσαι ενημερωμένος σχεδόν σε κανένα επίπεδο» και ανέφερε ότι αυτό που κάνει είναι «μικροπολιτική, η οποία από εμένα δεν είναι ανεκτή».
Από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας απάντησε ότι «αν νομίζετε ότι ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να σας λιβανίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ τότε να ξέρετε ότι στη δική μας παράταξη αυτό δεν το κάνουμε».
Στ.Μ.