Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016 00:49

Συνάντηση φιλόζωων στο Πάρκο της Καλαμάτας για τα δικαιώματα των σκύλων

Συνάντηση φιλόζωων στο Πάρκο της Καλαμάτας για τα δικαιώματα των σκύλων

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ 
Σε συνάντηση και συζήτηση στο πατινάζ του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων καλούνται οι φιλόζωοι της Καλαμάτας, προκειμένου να κουβεντιάσουν για τα δικαιώματα των σκύλων και των συνοδών τους, μετά την κλιμάκωση των ενεργειών από την πλευρά του Δήμου, ο οποίος ανάρτησε πινακίδες απαγόρευσης εισόδου των σκύλων στο Πάρκο, παρότι κατά της σχετικής απόφασης εκκρεμούν αιτήσεις ακύρωσης στα αρμόδια διοικητικά όργανα. Εάν η απόφαση αυτή περάσει, τότε κάλλιστα αύριο ο Δήμος θα μπορούσε να απαγορεύσει τη βόλτα των σκύλων στην Παραλία για να μην ενοχλούνται οι τουρίστες ή οπουδήποτε αλλού. Η συνάντηση θα γίνει στις 6:30 το απόγευμα της Κυριακής…

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές της συνάντησης, «με αφορμή τη τελευταία "μεγαλειώδη" κίνηση του Δήμου Καλαματας, να τοποθετήσει στις εισόδους του Πάρκου απαγορευτικές πινακίδες για την είσοδο των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, καλούμε όλους τους φίλους μας σε ανοιχτή Συνέλευση στον χώρο πατινάζ, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016, στις 6.30 μμ. 
Θα συζητήσουμε για ό,τι νέο έχουμε, όσον αφορά την Αίτηση Ακύρωσης προς την Αποκεντρωμένη, τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αμυνθούμε προς το παρόν στην αδιαλλαξία εκ μέρους του Δήμου και ό,τι θέμα μας απασχολεί σχετικά. Καλό θα ήταν να παρευρίσκονταν και άνθρωποι εκ μέρους του Δήμου όπως και της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας και του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας. 
Όσοι τυχόν έρθουν με τα κατοικίδιά τους και για αποφυγή τυχόν εκπλήξεων, να έχουν βιβλιάρια, τσιπάκι και κονκάρδα αντιλυσσικού εμβολίου».
Στ.Μ.