Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2016 17:54

Παιδιά με voucher του ΕΣΠΑ ζητάει ο Δήμος Καλαμάτας για τους παιδικούς σταθμούς…

Παιδιά με voucher του ΕΣΠΑ ζητάει ο Δήμος Καλαμάτας για τους παιδικούς σταθμούς…

ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ 
Η αλλαγή όρων του προγράμματος εναρμόνιση της οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής φαίνεται ότι έχει στρέψει περισσότερα παιδιά σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει αρκετές κενές θέσεις στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Καλαμάτας, για τους οποίους όμως είναι σημαντικό να εισπράξουν το voucher του ΕΣΠΑ. Ο Δήμος ανακοίνωσε σήμερα ότι υπάρχουν 30 κενές θέσεις και καλεί τους κατόχους voucherνα πάνε στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και να γράψουν τα παιδιά τους…

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου σημειώνονται τα εξής: «Τριάντα θέσεις κενές υπάρχουν, για την περίοδο 2016 – 2017, στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Καλαμάτας. Καλούνται, λοιπόν, οι κάτοχοι voucher, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη φιλοξενία των παιδιών τους σε κάποιον από τους 7 Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Καλαμάτας. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν με την υπάλληλο της Διεύθυνσης Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας, Άννα Παπασαραντοπούλου, γραφείο 125 στον 1ο όροφο του Διοικητηρίου, τηλ. 27213 61799, μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2016.
Για τη λειτουργία των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών κατά την προσεχή περίοδο, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2016 σύσκεψη, με τη συμμετοχή Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών στελεχών, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Δήμαρχος έδωσε σχετικές οδηγίες και κατευθύνσεις».
Στ.Μ.