Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016 17:28

Η Γιώτα Κοζομπόλη στη Μπρατισλάβα σε διακοινοβουλευτική συνέλευση επιτροπών της Ε.Ε.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΑΜΥΝΑ, ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ 
Τα θέματα της μετανάστευσης, της κοινής αμυντικής πολιτικής και της διαδικασίας διεύρυνσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξετάστηκαν στη συνεδρίαση της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης των Επιτροπών Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πραγματοποιήθηκε στη Μπρατισβλάβα της Σλοβακίας, στην οποία συμμετείχε και η βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώτα Κοζομπόλη, ως μέλος της Ελληνικής Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας…

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του πολιτικού γραφείου της βουλευτή, «παράλληλα με την άτυπη συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών στην Μπρατισλάβα στις 2 με 4 του Σεπτέμβρη, συνήλθε και η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση των Επιτροπών  Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Την Ελληνική Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας, εκπροσώπησε ο Πρόεδρός της κ. Κώστα Δουζίνας, η Παναγιώτα Κοζομπόλη και Κωνσταντίνος Τσιάρας, μέλη της Επιτροπής.
Τα θέματα που απασχόλησαν τη συνέλευση, αφορούσαν στην μετανάστευση, στην κοινή αμυντική πολιτική και στη διαδικασία διεύρυνσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης».