Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 03:30

Περιοδεία του Βασίλη Καπερνάρου, από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, στην Καλαμάτα

Δημήτρης Μπαρμπετσέας, Ευστάθιος Καρυδομάτης, Βασίλης Καπερνάρος και Παναγιώτης Γεωργακόπουλος Δημήτρης Μπαρμπετσέας, Ευστάθιος Καρυδομάτης, Βασίλης Καπερνάρος και Παναγιώτης Γεωργακόπουλος

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΙΣ 18

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συνεργαστούν με όλους εκτός από τον Αντώνη Σαμαρά, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και όσους καθοδηγούνται από εκείνους, τόνισε χθες από την Καλαμάτα ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, γνωστός δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος, υπογραμμίζοντας επίσης με βεβαιότητα ότι την άλλη Δευτέρα η χώρα θα έχει καινούργια κυβέρνηση.

Ο Βασίλης Καπερνάρος επισκέφθηκε την Καλαμάτα στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας και, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε, είπε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι αισιόδοξοι και βλέπουν ήδη ότι το κόμμα τους «ενώνει το φρόνημα των Ελλήνων, ώστε να βγει η χώρα από την ανήκεστο βλάβη στην οποία την έχουν υποβάλει, και να επανακτήσει την εθνική υπερηφάνεια, την εθνική κυριαρχία, την ψυχική ενότητα. Αλλιώς δεν θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τη στυγερή εποχή που έρχεται».
Επίσης, ο υποψήφιος βουλευτής ανέφερε ότι οι ψηφοφόροι δεν παρασύρονται από «τους δήθεν εκβιασμούς και τα ψευτοδιλήμματα» και για το μνημόνιο υποστήριξε ότι ήδη το έχει καταγγείλει η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, καταβάλλοντας στην Ελλάδα ένα δισεκατομμύριο ευρώ λιγότερα από όσα προβλέπει η συμφωνία που έχει γίνει για τη στήριξη της χώρας.
Το δίπολο Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Καπερνάρος το χαρακτήρισε τεχνητό και παρατήρησε πως «οι Έλληνες δεν κατάργησαν το προηγούμενο δίπολο για να φτιάξουν ένα νέο».
Επίσης, ήταν αιχμηρός για το ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας κάπως απαξιωτικά ότι έχει «αγκαλιάσει Πασόκους» που εγκατέλειψαν το κόμμα τους, ενώ οξύς ήταν και για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας επειδή ψήφισε το μνημόνιο, το υπέγραψε και έστειλε έγγραφες δεσμεύσεις για την εφαρμογή του.
Τέλος, ο κ. Καπερνάρος τόνισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν ολοκληρωμένο πρόγραμμα και μεταξύ άλλων σημείωσε ότι θα καταργήσουν τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, που ανέφερε ότι έχει τη σφραγίδα του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Προκόπη Παυλόπουλου, ότι θα ισχυροποιήσουν το πολίτευμα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας στη χώρα κ.ά.
Στ.Μ.