Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 20:37

Η "Alterna" πάει "Philoxenia" και καλεί μαζί της τουριστικές επιχειρήσεις του Νομού

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Τη συμμετοχή της στη διεθνή έκθεση τουρισμού, τη μεγαλύτερη που γίνεται στην Ελλάδα, την έκθεση «Philoxenia» της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε σήμερα η «Alternamessinia», η οποία μάλιστα προσκάλεσε τις τουριστικές επιχειρήσεις του Νομού να πάνε μαζί της στη διεθνή έκθεση και να προβάλουν το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας… 

Οι εκπρόσωποι της «Alternamessinia», Χάρης Βγενής και Νίκος Κουρής, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στο αεροδρόμιο, για σημειολογικούς λόγους όπως τόνισε ο πρώτος, τόνισαν ότι το ταξίδι που ξεκίνησε πέρσι το χειμώνα από την εταιρία τους, η  οποία έχει ως αντικείμενο την προβολή και την ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στη Μεσσηνία, συνεχίζεται με τη συμμετοχή στην έκθεση «Philoxenia», που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβρη, το τριήμερο από τις 18 έως τις 20 του μήνα. Η «Alternamessinia» θα έχει δικό της περίπτερο, κοντά μάλιστα στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
KOURHS-MPOUZA-VGENHS-21-09-16.jpg
Νίκος Κουρής, Αντωνία Μπούζα, Χάρης Βγενής
Η περιφερειακή σύμβουλος και εντεταλμένη για τον τουρισμό στη Μεσσηνία, Αντωνία Μπούζα, συνεχάρη τους εκπροσώπους της «Alterna» για τις προσπάθειές τους και κυρίως σημείωσε ότι η εταιρία αυτή έχει καταφέρει να ομαδοποιήσει τις επιχειρήσεις του εναλλακτικού τουρισμού στη Μεσσηνία, να τις προβάλλει, κάτι που ανέφερε ότι έπρεπε να έχει γίνει. Επίσης κ. Μπούζα ανέφερε ότι η Περιφέρεια στηρίζει τις προσπάθειες της εταιρίας, ενώ σημείωσε ακόμη ότι πριν λίγες ημέρες η Περιφέρεια συμμετείχε σε διεθνή έκθεση για τον εναλλακτικό τουρισμό στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.
Ακόμη, ο Νίκος Κουρής σημείωσε ότι η εταιρία έχει απευθυνθεί στους Δήμους του Νομού προκειμένου να διαθέσουν τουριστικό υλικό για την προβολή του στη “Philoxenia», ενώ ανέφερε ακόμη ότι θα γίνουν συναντήσεις ενημέρωσης των επαγγελματιών του τουρισμού, για τη συμμετοχή τους στη διεθνή έκθεση με την «Alterna», στην Κυπαρισσία, στην Πύλο και στη Μάνη.
Στ.Μ.