Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016 19:29

Κάλεσμα σε κινητοποίηση για την Εξέγερση του Πολυτεχνείου

ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΛΑΤΕΙΑ 23 ΜΑΡΤΗ 
Επιτροπές αγώνα σπουδαστών των Σχολών Τεχνολογίας Γεωπονίας και Διοίκησης Οικονομίας του ΤΕΙ Πελοποννήσου, Σωματεία που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ, ο Σύλλογος Γυναικών Καλαμάτας και άλλοι φορείς καλούν σε συμμετοχή στην κινητοποίηση που οργανώνουν την Πέμπτη στις 6:30 το απόγευμα στην πλατεία 23 Μάρτη για την επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου…

«Συνεχίζουμε! Μαζί με τον λαό για τις σύγχρονες ανάγκες μας! Όλοι την Πέμπτη 17 Νοέμβρη στην πλατεία 23ης Μαρτίου στην Καλαμάτα, στις 6:30 το απόγευμα», σημειώνουν στο κάλεσμά τους οι Επιτροπές Αγώνα ΣΤΕΓ-ΣΔΟ του ΤΕΙ και συνεχίζουν ως εξής: «Ο ξεσηκωμός του Πολυτεχνείου απέδειξε πως κανένας αντιδραστικός μηχανισμός όσο κι αν εμφανίζεται παντοδύναμος και αιώνιος, δεν μπορεί να αναμετρηθεί με την υπεροχή του οργανωμένου εργατικού-λαϊκού κινήματος. Ο δικός μας Νοέμβρης είναι η συνέχεια του αγώνα ενάντια στα σύγχρονα δεσμά της ΕΕ, των μονοπωλίων και των κυβερνήσεων που τους στηρίζουν!
Παλεύουμε για το δικαίωμα μας στη μόρφωση, τη δουλειά και τη ζωή! Διεκδικούμε:
·         Απεμπλοκή της χώρας μας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ! Καμία συμμετοχή της Ελλάδας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς!
·         Αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης στο ύψος των αναγκών μας! Καμία επιχειρηματική λειτουργία στις σχολές μας!
·         Πλήρη και σταθερή εργασία με δικαιώματα για όλους τους αποφοίτους!
·         Ούτε ευρώ για ΣΙΤΙΣΗ – ΣΤΕΓΑΣΗ -  ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ – ΒΙΒΛΙΑ – ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ – ΔΙΔΑΚΤΡΑ!
·         Πτυχίο μοναδική προϋπόθεση για δουλειά!
Αν δεν τους σταματήσουμε δε θα σταματήσουν!».