Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2017 16:19

Ζήτησε συγνώμη ο Μπάμης ανακάλεσε τη μήνυση η Αλειφέρη

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ 
Ανακάλεσε η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση την οποία είχε καταθέσει κατά του πρώην δημάρχου Οιχαλίας, Φίλιππου Μπάμη, ο οποίος σε δελτίο ειδήσεων τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, το 2012, είχε πει για εκείνη (ήταν δήμαρχος Μελιγαλά) ότι είχε οικονομικές αποδοχές από διάφορες θέσεις ως αιρετό στέλεχος και παράγοντας (μισθός της δημάρχου, μισθός στην Αναπτυξιακή Εταιρία). Η Ελένη Αλειφέρη ανακάλεσε μετά από έγγραφη δήλωση συγνώμης του Φίλιππου Μπάμη…

Η δήλωση του πρώην δημάρχου έχει ως εξής: «Για όσα ειπώθηκαν εκ μέρους μου στον τηλεοπτικό σταθμό «Μεσόγειος» στις 10 Αυγούστου 2012 δηλώνω, για άλλη μια φορά, ότι σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό να βλάψω την τιμή, την υπόληψη καθώς και να αμαυρώσω και να κλονίσω τη γενική αναγνώριση τόσο της προσωπικότητας όσο και του όλου έργου της κ. Ελένη Αλειφέρη, η οποία μάλιστα πρόσφατα τιμήθηκε από το μεσσηνιακό λαό με το αξίωμα της Αντιπεριφερειάρχου Μεσσηνίας.
Ό,τι ειπώθηκε εκ μέρους μου ήταν προϊόν εσφαλμένης ενημερώσεώς μου και επαναλαμβάνω και πάλι τη συγνώμη μου στην κ. Ελένη Αλειφέρη».
Η μήνυση της κ. Αλειφέρη επρόκειτο να εκδικαστεί χθες, 7 Φλεβάρη, ωστόσο μετά τη δήλωση του κ. Μπάμη ανακλήθηκε.
Στ.Μ.