Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017 22:00

Με δυσκολία βρέθηκε εταιρία για τις χορηγίες του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορωδιών

ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ 20% ΚΑΘΕ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 
Με δυσκολία βρήκε η Φάρις εταιρία στην οποία και ανέθεσε την εξεύρεση χορηγιών για την κάλυψη μέρους του κόστους του 2ου Διεθνούς Διαγωνισμού και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, το οποίο ανέρχεται αθροιστικά στα 175.000 ευρώ. Ο πρώτος διαγωνισμός για την εξεύρεση εταιρίας απέβη άγονος, αφού δεν εκδηλώθηκε κανένα ενδιαφέρον, ενώ κατά το δεύτερο διαγωνισμό κατατέθηκε μία μόνο προσφορά, από την εταιρία «Koufalis Media Corporation», η οποία και έγινε δεκτή…

Η συγκεκριμένη εταιρία θα αμείβεται με το 20% του καθαρού ποσού της κάθε χορηγίας που θα βρίσκει. Σημειώνεται ότι κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού του 2ου Διεθνούς Διαγωνισμού και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, είπε ότι θα εξευρεθούν χορηγοί και από το Δήμο και μάλιστα ανακοίνωσε ότι η διοργάνωση θα υποστηριχθεί οικονομικά και από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως υποστηρίχθηκε και ο 1ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών.

Ο 1ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβρη του 2015 και τότε ο προϋπολογισμός είχε ανέλθει και πάλι στα 175.000 ευρώ περίπου, ενώ το συνολικό ποσό των χορηγιών έφτασε περίπου τις 60.000 ευρώ.

Στο 2ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ έχουν δηλώσει συμμετοχή 52 χορωδίες από 17 χώρες.
Στ.Μ.