Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 20:24

Κοινωνική δράση του Praktiker με δουλειά την Κυριακή…

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΡΚΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ 
Η εταιρία Praktiker, ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμος Καλαμάτας, θα συντηρήσει την Κυριακή το Πάρκο του Αλμυρού. Ο Δήμος σημειώνει ότι πρόκειται για παρέμβαση στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων της επιχείρησης…

Ειδικότερα, ο Δήμος ανακοίνωσε: «Το κατάστημα Καλαμάτας της εταιρίας Praktiker, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων που η επιχείρηση αυτή αναλαμβάνει, θα αποκαταστήσει ορισμένες φθορές από το χρόνο στο πάρκο του Αλμυρού, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, από 9.00 έως 13.00, εφόσον ο καιρός το επιτρέψει.

Θα βαφτούν τα τέρματα του γηπέδου ποδοσφαίρου, οι μπασκέτες στο γήπεδο του μπάσκετ, όλοι οι κάδοι απορριμμάτων, η περιμετρική περίφραξη της λίμνης και τα μονόζυγα. Επίσης, θα αντικατασταθούν οι φθαρμένες ξύλινες επιφάνειες στα παγκάκια των επισκεπτών και θα ελαιοχρωματισθούν οι μεταλλικές επιφάνειες αυτών.

Οι υπάλληλοι του Praktiker θα καθαρίσουν δύο βρύσες και θα τις βάψουν με συντηρητικό πέτρας. Επίσης, θα γίνει κλάδεμα δέντρων, εφόσον απαιτείται, κοπή των αγριόχορτων σε συγκεκριμένα σημεία, ενώ μέρος των εργαλείων και μηχανημάτων, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν, θα δοθεί ως δωρεά στο Δήμο Καλαμάτας».