Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 22:19

«Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό» για το Επιμελητήριο

«Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό» για το Επιμελητήριο

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ «ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ»
Μετά το νέο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Βαγγέλη Ξυγκώρο και ο συνδυασμός του, «Μεσσηνία Καινοτομία», απευθύνει κάλεσμα κοινής πορείας με προορισμό να ξαναγίνει το Επιμελητήριο το σπίτι του επιχειρηματία και ο θεσμός που θα δουλεύει αποδοτικά για την ανάπτυξη της οικονομίας. «Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι», υπογραμμίζει ο συνδυασμός του Βαγγέλη Ξυγκώρου…

Ειδικότερα στην ανακοίνωση του συνδυασμού «Μεσσηνία – Καινοτομία» για το αποτέλεσμα των εκλογών σημειώνονται τα εξής: «Νιώθουμε ιδιαίτερα συγκινημένοι, καθώς η επιχειρηματική κοινότητα της Μεσσηνίας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας. Στο κάλεσμα που την οδηγεί πίσω στο πραγματικό «Σπίτι» του Επαγγελματία και ταυτόχρονα μπροστά στις μελλοντικές δυνατότητες που του ανοίγονται μέσα από αυτό.

Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός της αποχής, γι αυτό και σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Όλοι μαζί, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να συμβάλουμε έτσι στη μεγάλη προσπάθεια επαναπροσδιορισμού του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Από την πλευρά μας, χαιρόμαστε ιδιαιτέρως για τους υποψήφιους συμβούλους και τους συνεργάτες μας, καθώς έδωσαν έναν δίκαιο αγώνα, με ευπρέπεια και απόλυτο σεβασμό, καθ’όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Στοίχημά μας για την επόμενη μέρα, είναι να φέρουμε τον επιχειρηματία κοντά στο Θεσμό, να κατανοήσει τη δυναμική του, τα χρήσιμα εργαλεία που του προσφέρει, και μέσω του σύγχρονου, καινοτόμου και ρεαλιστικού στρατηγικού σχεδίου μας, να κάνουμε μαζί το όραμα όλων για τη Μεσσηνία πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, ο πραγματικός αγώνας τώρα ξεκινά».