Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 17:07

Ξεκίνησε το κυκλοφοριακό έμφραγμα στο κέντρο της Καλαμάτας

Ξεκίνησε το κυκλοφοριακό έμφραγμα στο κέντρο της Καλαμάτας

ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Ενώ ακόμη το μεγάλο ρεύμα των επισκεπτών για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δεν έχει φτάσει στην Καλαμάτα, σε κεντρικούς δρόμους της πόλης επικρατεί ήδη κυκλοφοριακό κομφούζιο. Το πρωί υπήρχαν στιγμές που τα αυτοκίνητα είχαν σχεδόν ακινητοποιηθεί στην 23ης Μαρτίου, στην Αριστομένους, την Κροντήρη, σε τμήματα της Αρτέμιδος κ.ά…

Ο αρμόδιος για το κυκλοφοριακό αντιδήμαρχος, Δημήτρης Δημόπουλος, σε δηλώσεις του στην Kalamata Journal, σημείωσε ότι μαγικές λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος δεν υπάρχει και συνέστησε στους οδηγούς να λειτουργούν με υπευθυνότητα, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Δημοτικής Αστυνομίας και της Τροχαίας αλλά να είναι και ανεκτικοί.

Ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι η Δημοτική Αστυνομία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για τον έλεγχο της κατάστασης και την αποτροπή παραβάσεων από οδηγούς, όπως παράνομες στάσεις και διπλοπαρκαρίσματα, που εμποδίζουν την ομαλή ροή της κίνησης των οχημάτων. Σημείωσε ότι κάθε χρόνο υπάρχει συμβολή και από την Τροχαία και πως θεωρεί ότι το ίδιο θα συμβεί και κατά τη γιορτινή περίοδο.

Πάντως ο κ. Δημόπουλος είπε ακόμα ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα που εμφανίζεται λίγες ημέρες το χρόνο και οι οδηγοί χρειάζεται να δείχνουν και μια ανοχή.
Στ.Μ.