Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 21:42

Με τους ξέφρενους ρυθμούς των Locomondo το 6ο Καλαματιανό Καρναβάλι

ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ KOZA MOSTRA
Από συναυλίες τουλάχιστον το φετινό καρναβάλι, το 6ο Καλαματιανό Καρναβάλι, θα είναι ίσως το κορυφαίο σε σύγκριση με τα προηγούμενα, αφού μετά η έναρξη θα γίνει με συναυλία των Koza Mostra και η λήξη με τους Locomondo. To πρόγραμμα του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού παρουσίασαν το μεσημέρι, σε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Φάρις, ο πρόεδρος και εκπρόσωποι της Καρναβαλικής Επιτροπής…

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Επιτροπής, δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ανακοίνωσε ότι η επίσημη έναρξη του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού θα γίνει στις 3 Φλεβάρη, με παρουσιαστεί τον Σάββα Πούμπουρα και με συναυλία των Koza Mostra.

Στις 9 Φλεβάρη θα γίνει το Disco party των καρναβαλικών γκρουπ στο Elite City Resort. Το Σάββατο 10 Φλεβάρη, το βράδυ, θα γίνει περίπατος στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας, με κατάληξη στην πλατεία 23 Μάρτη, όπου θα δώσει συναυλία ο Κώστας Δόξας. Η νυχτερινή παρέλαση των καρναβαλικών γκρουπ θα γίνει το Σάββατο 17 Φλεβάρη και θα καταλήξει στην πλατεία 23 Μάρτη,  όπου θα πραγματοποιηθεί dj party. Η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση θα γίνει την Κυριακή 18 Φλεβάρη το μεσημέρι, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο και με συναυλία των Locomondo.

Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος σημείωσε ότι ήδη το ενδιαφέρον των υποψήφιων επισκεπτών είναι μεγάλο και ευχήθηκε να βοηθήσει και ο καιρός ώστε να διασκεδάσει ο κόσμος.

Επιπλέον σημείωσε ότι λειτουργεί η έκθεση με τις στολές των καρναβαλικών γκρουπ στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, καθώς επίσης είπε ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνουν συναντήσεις με εκπροσώπους παλιών αλλά και καινούργιων γκρουπ που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος.
Στ.Μ.