Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 17:00

Δύο χρόνια έχει να πληρωθεί ο Δήμος Καλαμάτας για την παραχώρηση των σφαγείων

Δύο χρόνια έχει να πληρωθεί ο Δήμος Καλαμάτας για την παραχώρηση των σφαγείων

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ 25.000 ΕΥΡΩ
Κρυφό μένει από το Δήμο Καλαμάτας και την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα Δημοτικά Σφαγεία και συγκεκριμένα με την εταιρία που τα έχει μισθώσει. Στον προϋπολογισμό της Κεντρικής Αγοράς φανερώνεται ότι υπάρχει οφειλή της εταιρίας ύψους 24.830 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στα μισθώματα δύο ετών. Χθες έγινε σύσκεψη υπό το δήμαρχο, Παναγιώτη Νίκα και για το θέμα των σφαγείων, όμως στην ανακοίνωση που έβγαλε ο Δήμος δεν περιγράφεται το πρόβλημα…

Ειδικότερα από το Δήμο Καλαμάτας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018, στο Ιστορικό Δημαρχείο παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας, όλων των μελών του Δ.Σ., Δημοτικών Συμβούλων των Μειοψηφιών, Νομικών, Στελεχών της Αγοράς και εκπροσώπου της εταιρείας που χειρίζεται τα Σφαγεία με αντικείμενο τη βελτίωση της λειτουργικότητας και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Αγοράς και των Σφαγείων.

Πραγματοποιήθηκε μια πρώτη συζήτηση για τα κρίσιμα ζητήματα της εταιρείας όπως είναι η ανταπόκριση της αναδόχου εταιρείας των Σφαγείων στις υποχρεώσεις της προς της Αγορά, οι εργασίες υδρομόνωσης, η αντικατάσταση των λαμπτήρων με νέους -τύπου LED και το σκέπασμα της υπαίθριας αγορά. Επίσης συζητήθηκε η διευκόλυνση και η αύξηση των πελατών της αγοράς με την κατάθεση προτάσεων για αύξηση των χώρων στάθμευσης.

Η σύσκεψη θα επαναληφθεί σε περίπου μία βδομάδα».